2777
2789

آره، پیجت کاملا حذف میشه.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بخای واردش شی دیگ همه چی حذف شده آره؟

آره اما میتونی با نام کاربری اکانت حذف شدت دوباره وارد اینستا شی، البته اگه کسی قبل از تو نام کاربریت رو انتخاب نکرده باشه.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
آره اما میتونی با نام کاربری اکانت حذف شدت دوباره وارد اینستا شی، البته اگه کسی قبل از تو نام کاربری ...

شما میدونی چطوری میشه دایرکتایی ک حذف شده رو چطوری برگردوند؟

شما میدونی چطوری میشه دایرکتایی ک حذف شده رو چطوری برگردوند؟

نه متاسفانه