2777
2789
عنوان

خانومایی که در مورد زگیل معقد میدونید بیابد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 31 پست
این دیگه چطوریه؟تو رو خدا کامل توضیح بدید حالم بده

اگر از خود مقعد درومده باشه بواسیره توی بارداری احتمالش زیاده که دربیاد و اگر هم مشکل یبوست و یا ببخشید اسهال داشته باشی یا خیلی توی دستشویی بشینی در میاد بخاطر اینکه به اون قسمت فشار وارد شده اطلاعات بیشترو میتونی توی گوگل مفصل بخونی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیزم اون همورویبد یا فیشر هست  که موقع مدفوع دردناک  میشه اصلا نگران نباش زگیل ناحیه تنا ...

باید برم دکتر یا خودش درست میشه؟خیلی میترسم ؟به کی بگم؟درمان خانگی داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=140476680]این دیگه چطوریه؟تو رو خدا کامل توضیح بدید حالم بده[/QUOTنگران نباش الان همه اونو دارن .به خاطر یبوست و زور زدن ورزیم غذایی نادرست 

و اینکه تو بارداری اکثر خانمها به خاطر فشار که به سیستم گوارشی میشه پیش میاد

جای نگرانی نیست 

فقط دکتر زنان رفتی بهش بگو معاینه آن کنه بهش عادت میکنی 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
باید برم دکتر یا خودش درست میشه؟خیلی میترسم ؟به کی بگم؟درمان خانگی داره؟

چرا اینقدر نگرانی. تا وقتی خونریزی ایجاد نکرده مشکلی نداره منم دارم چندین ساله ......پماد برای وقتیه که دیگه‌سوزش زیاد داری

نگرانی ایت خیلی بیمورده وقتی برات مشکلی ایجاد نکرده نگران نباش..

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
چرا اینقدر نگرانی. تا وقتی خونریزی ایجاد نکرده مشکلی نداره منم دارم چندین ساله ......پماد برای وقتیه ...

یعنی فعلا کاری نکنم؟بخدا خیلی از دیشب تا حالا فکرم مشغوله انگار یه دنیای دیگم 

تا یه ماه‌زجر کشیدم‌ هنوزم هست‌ فقط یبوست ببخشیداشته باشم اذیت میشم با خون‌ میاد خیلی بده

دکتر هم رفتی؟بعد اگر رعایت کنم که یبوست نداشته باشم درست میشه؟

دکتر گقت اگه اذیت شدی بیا جراحی.  که‌من نرفتم.از عطاری یه پماد خریدم خوب بود. فقط چیزای سفت نباید زیاد بخوری با سرخ‌کردنی ‌ .... من طبیعی. بودم زور زدم پشت م یه ذره زخم شد. ولی همون‌یع‌ذره هم بد بود تا یه ماه نمیتونستم راه برم

رفتم برا پاپ اسمیر دکتر گفت زگیلم داری برات نمونه برداری کنم گفتم باشه

شما دیگه ازمایش ندادی ببینی دفع شده یا نه؟ دکترت چیزی نگفت؟ منم ازمایش دادم نوع کم خطر دارم اما نگرانم

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍