2777
2789
عنوان

رفتار با آدم عیبجو و مسخره کننده

2307 بازدید | 40 پست

سلام متاسفانه از این نوع ادم دوربرم هس بنظرتون بهترین رفتار چطوره با این جور آدما

عیب میگیرن و مسخره میکنن بعدم میگن من هیچی تو دلم نیس

هیچی تو دل نبودن کجا و هیچی تو سر نبودن کجا بایدآدم هیچی تو دلش نباشه اما نباید که هیچی شعورم نداشته باشه ک

این شخص سنشم زیاده آخه

ولی واقعا ادم احترامش دس خودشه 

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورو بر منم زیادن و اعصابمو بهم میریزن 

ازشون متنفرم و دوس دارم دیگه هیچوقت نبینمشون

اما من همون دقیقه حالشونو‌ میگیرم و لال میشن

مثلا با جدیت کامل و اخم  کردن بهشون میگم من دوس ندارم اینجوری میگی بعد واسش میرم تو قیافه

وقتی یه گاو خشمگین سمتت میدوه....فقط جاخالی بده😁البته مثال بود بی احترامی به اون آدم نباشه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

دخترعموم

دانشجو دندان

چند وقت پیش اومد خونمون

به مادرم گفت

زن عمو عین عشایرا لباس میپوشه

به خودم گفت وقتی میای بازار با حسرت به لباسا نگاه میکنی دلم به حالت میسوزه😂من حسرت اینو بخورم

که میره از ارزانسرا لباس بنجل میخره🤔

زن داییم به خواهرم گفته شما فقط لباس مردم رو میپوشین

هیچی نمیخرین 

خب ببین چون ما هیچکیو مسخره نمیکنیم

مردم دهنشون مفته 

هر چقدر مهربون باشی بیشتر توهین میکنن

و ادب هم نمیشن

پس شر باش و سکوت نکن

شوهر منم از ايناست مثلا يهو جلوي جمع برميگرده ميگه حاصل ازدواج فاميلي بهم.يا مثلا ميگه زنم اشپزي ميكنه اول وصيت ميكنم بعد ميخورم يا مهمون اومده خونمون ميگه ببخشيد خونه هاتونو بهم ريختيم شوهرم ميگه خونه هاي ما هميشه بهم ريزه بعد بهش ميگم چرا اينطوري ميگي منو خراب ميكني همه فك ميكنن چقد من ادم بي عرضه و شلخته اي هستم من خجالت ميكشم ميگه شوخي ميكنم ديگه ميگم خب بابا منو تو ميدونيم همچين چيزايي نيست و شوخيه بقيه كه نميدونن ميگه چرا همه ميدونن تو سرش نميره خيلي خسته شدم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

من یک دوست دارم. چشم آبی خوشگل ولی تپل ۹۰ کیلو ولی خوشگل.

کلا تمام عروسیها از عروس ها ایراد گرفت حتی زیباترینش.

وقتی خودش عروس شد منی که از کسی ایراد نمیگیرم به نظرم زشت ترین لباس پوشیده بود و زشت ترین عروسی بود که تو عمرم دیدم.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

*ویل لکل همزه لمزه*

وای بر هر عیب جوی غیبت کننده ( هیچ استثنایی نداره)

شرکت نکردن تو بحثاشون و همراهی نکردن حتی با تکون دادن سر به نشانه ی تایید 

وقتی بحث اینجوری میشه روی خوش و ترغیبی نشون ندادن و بحث رو عوض کردن صاحب سخنو از ذوق میندازه 

بالاخره باید ی جوری جلوی این بحث ها و ریختن ابروی دیگران گرفته بشه حتی اگ ادامه بده حداقل شما تو گناهش شریک نباشید 

اینم بدونید وقتی توی جمع شما از غیبت یک شخص و آبروش دفاع کنید اعتماد دیگران نسبت ب شما زیاد میشه چون میدونن در غیاب اونها هم ارشون دفاع میکنی . 

دخترعموم دانشجو دندان چند وقت پیش اومد خونمون به مادرم گفت  زن عمو عین عشایرا لباس میپوشه ...

مقابله با مثل؟ 

از سکوت بهتره ولی روحیه ادمو خراب میکنه

فکر میکردم کمتر رفتوآمد بهتر باشه یا توجه ب توقعات و ضعفهاشون و تحت فشار گذاشتن توسط اونا

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
ی گوش در ی گوش دروازه 

وقتي طرف شوهرت باشه و جلوي جمع مسخرت كنه نميشه يه گوش در يه گوش دروازه.ميشه؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋