2777
2789
عنوان

یک تیکه طلا گم کردم حالا...

1220 بازدید | 34 پست

هرجا رو میگردم نیست، تو این مدت همش خونه بودم هیچ جایی نرفتم کسی هم خونم نیومده 

شب موقع خواب از گردنم دراوردم و روی تخت گذاشتم ،بعدشم دیگه یادم نمیاد که برداشته باشمش کل تخت رو گشتم ملافه ها و روکش تخت رو دراوردم زیر تخت رو گشتم نیست که نیست، علاوه بر تخت زیر پاتختیا داخل کمد لباسا کیسه ی جاروبرقی و..... هر جا که فکر کنید دنبالش گشتم  

فرشامو چند روز پیش دادم قالیشویی ،میترسم از اینکه داخل فرش بوده باشه ولی فرشا رو هم خودمون لوله کردیم همسرم میگه مطمئنم تو فرشا نبوده 

از طرفی کل اتاق خواب سرامیکه فقط یک تیکه فرش کوچیک جلوی تخت انداختم هرجور فکر میکنم امکان نداره از رو تخت پا دراوره باشه و افتاده باشه رو فرش 

ولی دیگه مغزم جواب نمیده طلام هدیه ی مامانم بود خیلی غصه میخورم ، چیکار کنم 😭

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          

منم اینجوری طلا گم کردم..هرچی بیشتر دنبالش بگردی کمتر به نتیجه میرسی..جدی میگم یه مدت ولش کن..فراموشش کن یهو میاد جلوی چشمت پیداش میکنی....باور کن..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

کار جن هاست

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار گم کرده بودم. خیلی خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نمی شد تا اینکه بعد ۲ سال داخل کیف دستی که همیشه بجه ها باهاش بازی میکردن بود 

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی

بین تخت و خوشخواب نیفتاده ؟

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه سوره حمد بخون ولضالین آخرش نگو خیلی زود گیدا میشه وقتی پیدا کردی سریع بگو ولضالین... من خودم کلییییی وسیله بااین روش پیدا کردم... نمونش دیشب ک حلقم گم شده بود

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

از رو تخت افتاده پایین اگه خیلی ظریف بوده رفته تو درز تخت 

میخایی بازش کن منم زنجیرم همینطوری شد چون خیلی ظریف بود پیداش نمیکردم اخرش تخت رو باز کردیم جاب جا کنیم از درز تخت افتاد پایین

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
منم اینجوری طلا گم کردم..هرچی بیشتر دنبالش بگردی کمتر به نتیجه میرسی..جدی میگم یه مدت ولش کن..فراموش ...

اصلا از فکرم بیرون نمیره 

از بس غصه خوردم دوستم میگه بیا برو پیش دعا نویس🙁 ولی من از اونجور جاها میترسم

من همیشه این گند رو موقع اسباب کشی ها میزنم سری پیش داشتم جمع میکردم جعبه طلای دخترم و باز کردم یهو از دستم افتاد 

طلا هاشو جمع کردم یه پلاکش گم شد

کلللی اون محدوده رو گشتم

با همسرم تخت رو باز کردیم تمام لباس هارو تکوندم ولی هیچ... 

یکی دو هفته ی بعد موقع جا بجایی لوازم توی کامیون همسرم در لباسشویی رو باز کرده دیده تو لاستیک لباسشویی هست‌!!! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم یه بار گم کرده بودم. خیلی خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نمی شد تا اینکه بعد ۲ سال داخل کیف دستی که ه ...

بچه ندارم من عزیزم بازم تموم سوراخ سنبه ها رو گشتم نیست