2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب نیومد خونه

413 بازدید | 15 پست

گفت کارم طول کشیده و داخل کارگاه ساختمانی که محل کارشون هست میخوابه، حدود ساعت یک شب پیام داد بهم.

میدونید یه خرید یا یه وسیله خونه که خراب میشه یا اگه چیزی لازم داشته باشیم انقدر طولش میده که من خودم ترجیح  میدم انجامش بدم. مثلا سه ماه طول کشیده و یه سفره رومیزی نیومده بریم بخریم یا یه روفرشی... حتی مواد غذایی خونه یا پودر ظرفشویی...

همش میگه کار دارم و نمیتونم مرخصی بگیرم...

اما ماشینش که خراب میشه میتونه ببره تعمیرش کنه، یا دوستش به عنوان شاهد گفته بیاد دادگاه واسش شهادت بده و باید یک روز مرخصی بگیره و بره تهران واسه اونم میتونه. اما واسه من نه.... همیشه میگه ببخش کار دارم....ببخش نمیتونم....

خیلی ناراحتم . حتی وقت نمیزاره باهاش حرف بزنم و فقط میتونم پیام بدم.که تجربه خوبی ندارم. چیزای مهم رو که توی پیام میگم بعدش یه دعوای حسابی میشه س میکنم توی پیامهام بد برداشت میکنه ازشون و چند ماه قهر میکنه...حضوری هم نمیبینمش .

واقعا خسته شدم...نمیدونم باید چیکار کنم.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت توم بخواب بگو ببخش نمیتونم خونه رو تمیز،کنم و .ــ

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
نمیشه اخه من تو خونه هستم....اون که نمیاد.....نهار و شامشم بیرون میخوره این روزا..تو خونه کثیف به خو ...

پست چی بهت میرسه ازش؟؟؟ن شام ونهار باهمین ن همو میبینید؟؟؟😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر