2777
2789

اره نشونیه خلیه 

ولی پیام بده اشکال نداره 

خلی هم گاهی خوبه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ممنونم

عزیزمم خودمم جز اونا هستمااا شوخی بود

دوست بدار کسی را که دوستت دارد حتی اگر غلام درگاهت باشد و دوست مدار کسی را که دوستت ندارد حتی اگر سلطان قلبت باشد...
مسی عزیزم واقعا نشونه خوبیه چرا؟

چرا خودمون درگیر این کنیم ک طرف فک میکنه ما خلیم 

یا زشته 

یا هرچیز دیگه 

وقتی تو لحظه حس کردی ک باید پیام بدی پس پیام بده 

کاری به فکری ک میخواد بکنه نکن 

پیام بده عزیزم 

اصلا هم خلی نیست🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید
این سری بگو اگه این سری جواب ندادی باز دوباره پی ام دادم جریمه میشی باید شارژ تلفن بدی😁😁😂😂فکر کن ...

اونی جواب نمیده خودمم 

ایقدر انتظار میکشم ک پی ام بده بعد ک میده جواب نمیدم میخوره تو ذوقش باز هر چی انتظار  اون پ نمیده مجبورم خودم بدم همین روند سالها داره تکرار میشه 😂

ممنون پیام دادم همین صبحی 🙏خداروشکر حس بهتری دارم

خداروشکرررررررر

اونی جواب نمیده خودمم  ایقدر انتظار میکشم ک پی ام بده بعد ک میده جواب نمیدم میخوره تو ذوقش باز ...

خب تو باید جریمه بشی😁😁👊👊این جریمه اجرا بشه تا مدتا یاد میکرین غرور لعنتی تون کنار بزارین حرف بزنید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز