2777
2789
عنوان

روانپزشك خوب براي دوقطبي

10743 بازدید | 40 پست

سلام بچها خوبين؟ اميدوارم عالي باشين

من ٩ ماهه كه دكتر برام تشخيص دوقطبي داده كلي دارو خوردم و جلسات روان درماني رفتم ولي هنوز حالم خوب نشده ميخوام دكترم رو عوض كنم ميشه روانپزشك خيلي خوب بهم معرفي كنيد؟

توي اينترنت درباره دكتر مجد زياد ديدم نوشتن كسي پيششون رفته ؟واقعا خوب بوده؟

تورو خدا اگه واقعا دكتري ك معجزه ميكنه توي تهران بهم معرفي كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش نمیتونه جایگزین دارو بشه تو این بیماری ولی کمتر از دارو به بهبودش کمک نمیکنه حتما ورزشم بکن خیلی تاثیر داره.دو قطبی رو باید کنترل کرد چیزی نیست که خوب شه و بعدها دیگه برنگرده

ورزش نمیتونه جایگزین دارو بشه تو این بیماری ولی کمتر از دارو به بهبودش کمک نمیکنه حتما ورزشم بکن خیل ...

ميشه اگه بازم تجربه و نكته مثبتي بلدين بهم ياد بدين؟؟

عزیزم فکر نکنم شما دوقطبی باشی حتما دکترتو عوض کن تشخیص دکتر اشتباه بوده  نوار مغز گرفت ...

نه عزيزم درست تشخيص دادن من هم مانيا دارم و هم افسردگي ٣ ماه پيشم خودكشي كردم ولي زنده موندم

ميشه دقيق علايمترو بگي چون منم احساس ميكنم دارم

دوره هاي افسردگي شديد افكار شديد خودكشي و ميل جنسي كم ميل به غذا خوردن كم انزوا و تنهايي و دوره هايي پر از انرژي همش دوس داري كاراي جديد بكني و فك ميكني ادم مهمي قراره بشي و حس گناه شديد و حس جنسي زياد

منم دو سال پيش قطعي ميخوايتم خودكشي كنم نامه نوشته بودم براشون بعد هيچ كس تو خونه به وسايل اتاق من دست نميزنه ولي عين معجزه بابام ميره اتاقمو ميگرده و نانه رو پيدا ميكنه قبلش .البته هنوزم مشكلم پا برجاست