2777
2789

تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم انشالله این سری با روشی که گفتم باردار میشی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نشو روش

یادم نیست دقیقا کجا بود،فکر کنم همینجا بود که یکی میگفت یه بنده خدایی بود به هر دری زد بچه دار نشدن،بعد رفتن دکتر گفت شما اصلا تلاش نکن بچه دار نمیشی،اینا هم نا امید شده بودن، که یهو بعد چندوقت زنه حامله میشه،داستانم از این قرار بوده که زنه چون دیگه استرس نداشته بابت بچه دار شدن،بدنش پذیرا میشه و باردار میشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

از خدا زور نشو دوستم..بسپار به خودش فقط..اطرافیانم اونایی چندین سال تلاش کردن و بلاخره با دارو و دکتر نتیجه گرفتن یه بلایی سر بچه شون اومد..فقط بگو خدا اگه صلاج میدونی بده من زور نمیشم 

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 

منم الان زدم منفی بود😁

منم یه سال پیش مث شماها از همه جا بریده حساب اینکه چن تا بی بی منفی زدم از دسم دررف ولی بالخررره بی بی مثبتوو دیدم تواوج ناباوری ونامیدی از دکترا

غصه اش نخوریدا مثبت میشه براتون ب زودی زود 

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم 
ایشالله حل بشه عزیزم دلم میگیره میشه بپرسم چندسال ازدواج کردی؟

۳سال.دیگه همه دارن بهم میگن بچه بیار.منم میگم فعلا خودمون نمیخوایم.ولی واقعا از درون داغونم

از خدا زور نشو دوستم..بسپار به خودش فقط..اطرافیانم اونایی چندین سال تلاش کردن و بلاخره با دارو و دکت ...

سخته واقعا.دلم بعضی وقتا خیلی میگیره ک چرا منو لایق نمیدونه

اصلا روحیه نداشتم.تایپیکت حالمو بهتر کرد.حتما امتحان میکنم

الهی شکر که حالت بهتر شد،، سوالی هم داشتی در خدمتم،، انشاالله بزودی دامنت سبز بشه و خدا یه بچه سالم و صالح بت بده

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))