2777
2789
خدا از دهنت بشنوه

از من بدتر نیستی که من شدم 

نشستم خونم گفتم خدا دیگه نمیرم دکتر خسته شدم‌شوهرم تو راه دکترها پیرشد .پولمون که هیچ ب باد میرف گفتم‌اگه ب صلاحه بهم بده یه دختر ناز بده بزارمش روسرممم .هروزم شکر گزاری میکردم از داشته هام لذت بردم دل پدرومادرم بدست اوردم چله دعا گرفتم انقددد اروم شده بودممم .همون ارامش همانا مستجاب شدن دعام همانا 

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من بدتر نیستی که من شدم  نشستم خونم گفتم خدا دیگه نمیرم دکتر خسته شدم‌شوهرم تو راه دکترها پ ...

میشه تاپیک معجزه باردار شدنمو بخونی عزیزم،، منم مثله شما بودم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من قدم۱۶۴وزنم۶۰.ب نظرت لاغرتر بشم تاثیری میذاره؟

ارع شوک میشه ب تخمدانت باد کش خوبه .گرمی زیادبخور .روزای اوایل پریودت گرمی وتخم هویج 

قرص جوشان بخور پرناتل تقویت کن خودتو 

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم 
چشممم  بسلامتی فرشته کوچولوت بغل بگیری

چشماتون سلامت،  ممنون 🙏

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
سخته واقعا.دلم بعضی وقتا خیلی میگیره ک چرا منو لایق نمیدونه

میفهمم دوستم..حسرت خوردن خیلی دردناکه..خدا هیچکسو در حسرت هیچی نزاره انشاالله

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها