2777
2789
جدي؟

اره اصلا چیزهایی ک از لرها شنیدم تو وجود همسرم و خانوادش نیست موقع ازدواج انقد با شخصیت رفتار میکردن که باورم نمیشد لر هستن اصلا ربطی ب قومیت نداره الکی خودتو در گیر این چیزا نکن

عالی ک چی😑درستع دوتامون خوزستانیم ولی دوتا دنیای متفاوتیم اصن تفاهم نداریم ولی زتدگیمون ب طور عجیبه ...

شنيدم خوزستانيا خيلي خونگرم و مهربوننن.منم اصالتا نصف گيلكم نصف كؤرد كورمانج گيلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اصلا چیزهایی ک از لرها شنیدم تو وجود همسرم و خانوادش نیست موقع ازدواج انقد با شخصیت رفتار میکردن ...

عزیزم ذات هرکی ازخودشه ب قومیت نیست لرای خیلی خوبی هستن لرای خیلی بدی هم هستن

اره عزيزم ميدونم ربطي به قوميت نداره

من عقدم همین هفته پیش بود....خونوادم ازنظر تحصیلی و موقعیت بالاترن اما اونا موقع ازدواج خیلی بهتر ما رفتار کردن موقع رفتن ب محضر برادر خودم نیم ساعت دیر کرد و مارو کاشت تو محضر در حالی که اونا همه سروقت اومده بودن و من از ارایشگاه همسرم اومد دنبالم رفتیم محضر اونا اومدن استقبالم کلی تحویلم گرفتن بابام و مامانم پنج دیقه بعد اومدن ولی قشنگ داداشم نیم ساعت دیر کرد انقد خجالت کشیدم ....حتی کادو های سر عقدم خواهر برادارای اون بیشتر داداشم داده بودن با اینک وضع داداشم بهتره و از داداشم خیلی انتظار بیشتر داشتم اصلا انگار ازدواج من براش مهم نبود در حالی ک اونا فوق العاده گرم و با احساس رفتار میکردن....خواهرش تمام کار های عقدمونو انجام داد ....موقع خواستگاری ام چون شرایط کرونایی بود با اینکه میگن لرا صد نفری میرن جایی و اصلا مراعات نمیکنن فقط خودشو مامان باباش اومدن با اینکه چار تا بچن شب نامزدی ام فقط خواهرشو اوردن ....خیلی چیزای دگ دیدم اینجا جانمیشه...کلا خاستم بگم اصلا قومیت مهم نیست خیلی وختا قومیت هایی ک میشینیم مسخرشون میکنیم هزار پله فهمیده تر ما هستن

من عقدم همین هفته پیش بود....خونوادم ازنظر تحصیلی و موقعیت بالاترن اما اونا موقع ازدواج خیلی بهتر ما ...

مال من یه پول سیاه ندادن

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃