2777
2789
عنوان

دوستان کمک ایده بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی هر کاری میخوای بری اول خوب یاد بگیر

میتونی بری دوره تولید مایع ظرفشویی/دستشویی و

..شوینده ها یعنی

قیمت نمیدونم

ولی چیزیه که همه مجبورن بخرن

من خودم پول دستم اومد میرم یاد بگیرم

۲۰۰ تا

میتونید بزنید تو کار ماشین 

مکانیکی

تعویض روغنی 

البته بره آموزش ببینه شوهرت

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

به نظرم پولتون خوبه بالاخره باید از یجا شروع کنید

هم خودتون کار میکنید هم بعدا ان شاء الله چندنفر میارین سرکار

میتونی دستگاه تولید لیوان یکبار مصرف بخری و راحت کارکنی دستگاهش که بخواد عالی باشه زیر۶۰تومنه

من ایده زیاد دارم پول ندارم🙁

اره اینم خوبه ولی خوب باید استاد کار باشه

دوره تعویض روغنی تو کلاسای فنی حرفه ای از یک هفته ای فشرده دارن تا هرچند وقت ولی پر پر 2ماهه اوستا میشه چون کارش راحته با سرمایه کمم میشه راه انداخت تازه سرمایه شما واسه این کار خوبه

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی
نه خواستم تو شهرستان کوچیک خودمون من اولین کارگاه تولید شوینده بشم

کجا هستید شما؟ 

میتونی برام چنتاشو نام ببری

تولید شوینده ها

دستگاه لیوان یکبار مصرف یا پیش دستی 

بورس با آموزش

دستگاه بستنی حصیری (یه دستگاه بستنی ساز/دستگاه بسته بندی/یخچال شاید زیر۲۰۰بشه یا همون ۲۰۰کارش راحته من تو مغازه کار کردم راحت میتونی بستنی پخش کنی یا کلا دستگاه هارو اجازه بدی)