2777
2789
عنوان

خانما دوساله قرص جلوگیری میخورم آزمایش دادم خونم لخته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست
تففف خیلی عوارض داره ببخشید بدنتو خشک میکنه میل ج ...خیلی کم میکنه واسه من لک صورت نیاورد ولی لک هم ...

همسرم جلوگیری میکنه آیا عوارض داره چه برای من یا همسرم؟ 

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای یو دی گلم میگم که تو  رحم میذارن خونولخته نمیکنه که

چرا دیگه هورمون از خودش میده بیرون اونم هورمونیه دیگه.همین هورمون باعث لخته شدن میشه دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
همسرم جلوگیری میکنه آیا عوارض داره چه برای من یا همسرم؟ 

هرچیزی عوارض داره کم وبیش منم هفت ساله با ک ان دم پیشگیری میکنم بچه نمیخایم دیگه ازقرص که بهتره هرجور باشه

منتظر روزای بهترم ✌
۲۹.یه دختر دارم.بچه نمیخام

منم شنیده بودم سی به بالا خطرناکه خوردنش... من ی مدته میخورم عوارض واسم این بوده ک گر میگیرم و زود عفونت میگیرم اگه رعایت کنم بعد ویتامین سی پوست رو هم کم میکنه الان سرمشو خریدم ولی مال شما خیلی دیگه بنظرم ببندی جلوی رحمتو بهتره

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
 هرچیزی عوارض داره کم وبیش منم هفت ساله با ک ان دم پیشگیری میکنم بچه نمیخایم دیگه ازقرص که بهتر ...

هر چی یه جور عوارض داره وآله آدم از همه چی زده میشه همش استرس دارم که نکنه نم پس بده کار دستم بده لذت آدمم تبدیل به استرس میشه 🤕

فرقی نداره دستگاه و قرص و آمپول همش انگار باعث لخته شدن خون میشه 

نه کی گفته دستگاه و ....فرق نداره

فقط قرض باعث لخته شدن میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

هر چی یه جور عوارض داره وآله آدم از همه چی زده میشه همش استرس دارم که نکنه نم پس بده کار دستم بده لذ ...

نم پس نمیده نترس فقط انگشتر یاناخنش بهش نخوره ،معلومه اخر کارم چکش کن تمام منم زود حامله میشم ولی نه استرس  دارم نه چیزی ،خودتو ناراحت نکن حیف نیس اگه نمم پس بده قرص اورژانسی فوقش میخوری ،بچه نمیخای دیگه ؟

منتظر روزای بهترم ✌
نم پس نمیده نترس فقط انگشتر یاناخنش بهش نخوره ،معلومه اخر کارم چکش کن تمام منم زود حامله میشم ولی نه ...

ننهههه ما حتی از کاندوم هم استفاده نمی‌کنیم الا بختکی 

وای استرسم گرفت

اها اون دیگه روش اطمینانی نیس واسه کسی که بچه نخاد    

حالا که اینجوری شد یه چیز بگم شما هم استرس بگیری 😎😁خواهرم با کاندوم باردار شد و حتی قرض اورژانسی هم تاثیر نداشت و الان پسرش 5 سالشه 😏😏

حالا که اینجوری شد یه چیز بگم شما هم استرس بگیری 😎😁خواهرم با کاندوم باردار شد و حتی قرض اورژانسی ه ...

نه من نمیگیرم عشقم 22 ساله متاهلم اینا ناواردن  

منتظر روزای بهترم ✌