2777
2789

بچه ها من کاملا یه روانی هستم نسبت به جراحی

و ذهنم کلا بهم میریزه

یک سال و نیمه ازدواج کردم

شوهرم از روز اول بچه میخواست و سنش کم نیست که بگه فعلا فرصت دارم من ۳۰ سالمه اون ۳۶ 

از روز اول ازدواج هم اقدام بدون جلوگیری داشتیم و من باردار نشدم حالا دکتر گفته باید لاپرا بشم کیست تخمدانم رو بردارن ازمایش ذخیره تخمدانم ۹ بود در واقع بالاست که نشونه پلی کیستیکه و هیستروسکوپی تشخیصی منو شوهرم دلمون پر میکشه برای بچه اما نمیتونم تن به به لاپرا بدم میترسم ذهنم مریضه 

توررو خدا اگر کسی چیزی در این باره میدونه یا تجربه ای داره کمکم کنه تا یکم ذهنمو بتونم اروم و قانع کنم

منم اینجوریم😑😑😑

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

اینم بگم دکتر برای ۲۸ اردیبهشت بهم وقت عمل داد 

روز قبلش زنگ زدم کنسل کردم

گفتم برای ماه دیگه میام

حالا الان دوباره برای این ماه روانم بهم ریخته نمیدونم چکار کنم

ار بخیه عمل و خون میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم اولا بیهوش میشی چیزی حس نمیکنی،بعدم عملش سخت نیست سه تا سوراخ کوچولو روی شکم ایجاد میکنن دستگاه رو میفرستن داخل ابدا درد و ناراحتی بعد عمل نداری که نتونی تحمل کنی من ۳ روز مرخصی گرفتم عمل کردم ۲ روز استراحت روز سوم رفتم سرکار

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
من انجام دادم اولا بیهوش میشی چیزی حس نمیکنی،بعدم عملش سخت نیست سه تا سوراخ کوچولو روی شکم ایجاد میک ...

ببخشیدا بعدش باردارشدین؟؟؟؟

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم
مشکلم فقط اون زخم و بخیست که بعد عمل میبینم

پانسمان که بکنن کاملا روش بسته شده اش جیزی نمیبینی 

روزای اخر هم که باز کنی هوا بخوره لباس بپوش که نگاهت بهش نیفته زیاد  جلو چشمت نیس که 

مشکلم فقط اون زخم و بخیست که بعد عمل میبینم

بعد عمل بخیه ای نداری سه تا سوراخ کوچولو هست که هر کدوم دوتا کوک میخوره اصلا با منظریه عجیبی رو برو نمیشی

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید