2777
2789

اینجا زیر همه تاپیک ها دعواست

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار شب میترکونه

احتمالا قرعه کشی ماشین برنده نشده،بی حوصله س  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
سلام سلام من تازه اومدم میشه تعریف کنید چی شده بود 

شوهرش بخاطر خرابی کولر با خانوادش بحث کرده بود که چرا مواظب وسیله نیستید مادرشم روش حرف زده بود که منت نذار و اینا خانمه وقتی برگشتن خونه بش گفته بود سنگ رو یخ نباش اینم بش حمله کرد کتکش زد و خفش کرد بعد هم که این خواسته قهر کنه بره اومده بیرون دنبالش با چاقو زده تو رونش