2777
2789

سلام

من این ماه هنوز کلی خرج دارم ولی پولام تموم شده، آخر هفته مهمون دارم ، فرصت ثبت نامم تو یه کلاسی که حتما باید شرکت کنم داره تموم میشه، همشم تقصیر مستاجر جدیدمونه، خونه رو هفته پیش اجاره کرد قرار بود مثل فردا بیاد مستقر شده کل پول رو هم بزنه( یک چهارم پول پیش رو زده)، منم بدجور روی این پول حساب باز کرده بودم الان زنگ زده میگه نمیتونم بیام، قراردادو فسخ کنیم، یعنی از استرس نمی‌دونم چی کار کنم، یکی نیست بهش بگه مرد حسابی تو که میخواستی نیای از یک هفته قبل نمی اومدی ملک رو با دادن بیانه بگیری تو دستت،  زودتر می‌گفتی خونه رو دوباره میزاشتم واسه بازدید، الان چه خاکی تو سرم بریزم آخه 

خواهش میکنم دعا کنید هم مشکل این بنده خدا حل شه نخواد قرارداد رو فسخ کنه ، هم مشکل من که از بی پولی دربیام

میتونی دور کاری انجام بدی ؟ بعضی سایتا هستن از ترجمه تا طراحی و ادیت کلی کار میخوان میتونی از اون طریق کسب درامد داشته باشی 

جهان که لطف ندارد ، بگو نجف چه خبر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی دور کاری انجام بدی ؟ بعضی سایتا هستن از ترجمه تا طراحی و ادیت کلی کار میخوان میتونی از اون طر ...

درآمد دارم ، این ماه یکم دخل و خرجم با هم جور نشد چون داداشم اول ماه ازم ده تومن گرفت ، دیگه نمیتونم به آخر ماه برسونم