2777
2789
عنوان

دزدی

384 بازدید | 19 پست

سلام خانما من اموزشگاه میرم و دوستایی از اموزشگاه دارم که باهم بیرون میریم و رفت و امد داریم یکی از دوستای صمیمیم که سنشم از من خیلی بیشتره امروز قرار بود باهم بریم بیرون من رفتم سوار ماشین شدم صدای اهنگو کم کردم و فلش رو ماشین داشت میخوند اومدم در اموزشگاه همون دوستمو سوار کردم باهم راه افتادیم چند ثانیه من حواسم به پیچ بود دوستم فلشو برداشت بعد چند دقیقه اومدم اهنگو زیاد کنم نبود ب دوستم گفتم کجاس گف از اول نبوده بعدیه کم دنبالش گشتم گفت شاید ته ماشین افتاده یا بهونه الکی ک شاید ب مانتوت گیر کرده افتاده بیرون حالا اون فلش هیچ ارزشی نداره اما من چطوری بهش بگم فهمیدم و اسکول نیستم نمیخام ناراحت شه

شايد برنداشته واقعا!😟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه نگاه عاقل اندر سفیه همون موقع بش مینداختی

و دیگه هم ازش دوری کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من نشستم تو ماشین داشت میخوند که چطور تو ۵دقه غیب شده

هوم نميدونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه من نشستم تو ماشین داشت میخوند که چطور تو ۵دقه غیب شده

دیگه اگه تا این حد بوده بنظرم به روش نیار خودشم میدونه میدونی😐کسی که خودشو تا این حد کوچیک کنه چی میخوای بهش بگی

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

چی بگم...

ازاین ب بعد بیشتر حواست بهش باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا نمیدونم شما درجریانین یا نه من ک میرم ارایشگاه دو تا سه میلیون وسیله تو کیفمه از این میترسم بر ...

اگه این خصلت رو داشته باشه ک هم مچش رو بگیر هم باهاش کات کن...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...