2777
2789
داداش من میخواست واکسن انفولانزا بزنه اول پاییز تا سرماخوردگی نگیره،اما یه روز قبلش یه دختر جوون که این واکسن رو زده بود متاسفانه فوت شده بود دیگه داداشم منصرف شد،راجب خوکی اطلاعات ندارم
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتیت و تلـکرام یه مطلب بود یه بچه در اثر تزربق واکسن فوت کرده یا تشنج کرده اما دیروز مادرم زنگ زده میگه برا بچت بگیر اخبار گفته همه بچه ها و بیماران دیابتی و.. بزنن ما اخبار گوش نمیدیم واقعا اخبار صراحتا اعلام کرده بخاطر انفولانزایی که تو کرمان کشته هم داده برا بچه ها واکسن استفاده کنیم ؟
چرااین انفولانزاهرسال فقط توکشورمااینقدرکشته میده؟چراکشورای پیشرفته اینطورنمیشن ؟چرامسوولین ازقبل فصل سرماتدبیرلازم رواتخاذنمیکنن؟چرااگه این واکسن واقعامفیده تاکیدنمیکنن واول فصل توتمام شهرهاپخش نمیکنن؟چراقبل ازاینکه اینهمه کشته بده همه جااطلاع رسانی نمیکنن ویاواکسنش روباقیمت کم بین همه اقشارپخش نمیکنن؟؟؟؟؟وهزاران چرای دیگه که واقعاهیچکسی جوابگونیست
اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
پارسال یکی از آشناهامون که یه مرد بزرگیم هست یهو پاهاش ازکار افتاد پیگیرش کردن گفته بود چند ساله پشت سرهم وأکسن زده و یه نوع خفیف از ام آس گرفته بود بنده خدا تا حالا نزدیک صدمیلیون هزینه کرده دیگه من اونو دیدم گفتم که عمرا اگه وأکسن واسه بچه ها بزنم ولی الانم با وجود این ویروس خطرناک خیلی پشیمونم ونگران بچه ها