2777
2789
عنوان

شوهرم بدجوری غیرتی شد ...

17599 بازدید | 109 پست

یه اتفاق بدی برام افتاد 

.

دوست قدیمیم سیما ویدئوکال زد...پنج شش سال بود ندیده بودمش...وقتی قدیما می‌رفتم خونه سیما پسر داداشش پوریا هم همیشه پیشش بود...

الانم که ویدیوکال زد پوریا  اونجا بود ...اونوقتا سیزده چارده ساله بود و به من میگفت خاله...

حالا شده بود نوزده بیست ساله...حدودا...

...جفتشون گفتن چه خوشگل شدی و این حرفا ...یهو پوریا برگشت گفت خاله لاغرتر شدی خوشگلترم شدی...شوهرمم تو اون اتاق داشت می‌شنید...

من بحث و عوض کردم و حرفای دیگه زدیم 

و قطع کردن

.

تا تلفن و قطع کردم رفتم اون اتاق شوهرم حمله کرد طرفم ...گلوم و فشار داد به شدت ...

گفت تو خراب هستی و من مث عموهات بی‌غیرت نیستم و دو تا لگد هم بهم زد ....

.

منم از ترس ساکت شدم 

از اتاق اومدم بیرون .

.

الان دو ساعته جفتمون ساکتیم ولی هنوز دستام میلرزه...اعصابم و نابود کرد

.

احساس نا امنی می‌کنم باهاش....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ شوهر وحشی😒

شما ک میدونی شوهرت اینطوریه جلوش صحبت نکن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت