2777
2789
عنوان

کسی از مدرسه غیر انتفاعی قرآنی و مذهبی شنیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 51 پست
مثلا کادر مدرسه همه مذهبی به درساشون سخت گیری میکنم پیگیرن مثلا غیر انتفاعی میمونه

خب فرقش تو چیه؟ همشون مذهبی ان بچه هام؟ میگه عاداب معاشرت یاد میدن و دور سفره جمع شدن و غذا خوردن و دعا فرج اینامثلا

همشون نه لزوما.مثلا مدرسه پسرم درس اولویت چهارم مدرسست.بچه ها کیف میکنن تو مدرسه😂😂😂😂

چه مدرسه ای؟ 

فک کنم میزان یا همچین چیزی آره؟😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون نه لزوما.مثلا مدرسه پسرم درس اولویت چهارم مدرسست.بچه ها کیف میکنن تو مدرسه😂😂😂😂

چه جالب اره اونم هست😂❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خب فرقش تو چیه؟ همشون مذهبی ان بچه هام؟ میگه عاداب معاشرت یاد میدن و دور سفره جمع شدن و غذا خوردن و ...

اره دیگه رو اخلاق و رفتارم کار میکننن

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
اااا چجوری یعنی خب فوق برنامه هاشون چیاس؟

هر هفته اردو.استخر.پروزه آشپزی کشاورزی بنایی نجاری و ... برای دخترا گلدوزی خیاطی بافتنی و ....

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خب فرقش تو چیه؟ همشون مذهبی ان بچه هام؟ میگه عاداب معاشرت یاد میدن و دور سفره جمع شدن و غذا خوردن و ...

ببین اونجا کلا باید اون مدلی باشه بچه ، یعنی خانوادش کلا این تیپی باشه وگرنه سختش میشه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اره دیگه رو اخلاق و رفتارم کار میکننن

والا الان بچه ها چه‌بدردشون‌مبخوره درس تو این سن حداقل تو این چیزا‌کار‌کنن بهتره...بجای ساسی ام یه دعا فرج بخونن حالا صبا😁

نه اتفاقا قیمتش خیلی خوب بود به نسبت مدار غیر انتفاعی که من‌شنیده بودم کلاس اول  ۳۵۰۰ یه همچین ...

عههه چه مدرسه ای؟ 

اونایی که من میشناسم فک کنم اول بالای نه تومن باشه

هر هفته اردو.استخر.پروزه آشپزی کشاورزی بنایی نجاری و ... برای دخترا گلدوزی خیاطی بافتنی و ....

چه خوب اینجوری بچه ها مهارت یاد میگرن اگه علاقه داشته باشن برن دنبالش

چه خوب اینجوری بچه ها مهارت یاد میگرن اگه علاقه داشته باشن برن دنبالش

دقیقا.من یکسال دنبال مدرسه گشتم تا اینجا رو خوشم اومد.محیطش مثل خونه هستش و بچه ها عاشقه مدرسه هستن.درسته شهریه اش بالاست ولی تا آخر همینجا می‌فرستم پسرم رو

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سمت مایی؟ اسمش طلوع حقه من چند نفرو دیدم خیلی راضی بودن ازشون...

من منطقه پنجم