2777
2789
عنوان

پولدارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست
پولدار ک نمیان پولشون رو بزارن زمین من خواهرشوهرم اینقدر پولداره فقط ملک میخره اجازه نمیده پول تو با ...

اخرشم همشو میزاره و میره...

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم اینجور دوست ندارم ولی دیکه بچه هاش ونوه نتیجه هاش تا اخر عمرشون راحتن

ببین ثروت تا یه حدی خوبه ولی نه اینجوری.بچه هام اگه پیش زمینشون خوب باشه خودشونم وضعشون خوب میشه.دیگه قرار نیست تا نسلهای بعد همه چیز تامین بشه که...چه بسا پررو هم بشن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
چیکار کردی بگو منم بکنم، الان از دکتر اومد یه کیسه دارو ویتامین امپول گرفتم اومدم

عزیزم کتاب راز رو بخون یا فبلمش رو نگاه کن 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙
ببین ثروت تا یه حدی خوبه ولی نه اینجوری.بچه هام اگه پیش زمینشون خوب باشه خودشونم وضعشون خوب میشه.دیگ ...

اره الان اتفاقا دو بچه اش قراره سر کار خوب برن .میگم ک اینکه پولدار همینجور پولشون رو نمیزارن والا اینا الکی خرج نمیکنن فقط فقط ملک وخواهرشوهرم هر پولی دستش بیاد طلا.بلاخره همینا برای بچه هاش میمونه ونسل ب نسل ادامه پیدا میکنه خیلی ملک داره تو اکثرا شهرا

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
خدا چند مورد خلاصه اشو بگو

مثلا نوشتن از خدا هر چی میخای بنویس و شکرگذاری کن یا توجه کن ب کسای ک بچه دار شدن و بچه سالم دارن مثلا هر روز خواهرت ک مثلا بچه داره تو ذهنت بیار ک داره با بچش بازی میکنه و یا مثلا تو ذهنت بیار ک حاملس و ...ولی شکرگذاری کن و بسپار ب خدا و تمام مطمئن باش ک این ماه بی بی مثبت میشه اگ شک ب دلت بیاری نمیشه 😘 خبر مثبت شدن بی بی چک رو حتما بهم بده 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙