2777
2789
عنوان

درد دل.

76 بازدید | 1 پست

من مغازه کافینت دارم قیمت ها رو 7 ساله برامون گرون نکردن می ریم صنعت و معدن که چرا این جوریه می گن از تهران برامون نامه اومده که نباید گرون شه حالا از این طرف همه چی نسبت به هفت سال پیش صد برابر شده کاغذ بسته ای 5 هزار تومن شده 50 پودر 50 هزارتومن شده 400 کرایه چند برابر شده خورد و خوراک بیمه تامین اجتماعی و همه چیز چند روز پیش یه برگه مرخصی تاکسیچاپ کردم دوهزار تومن.صاحبش  رفته ازم شکایت کرده که چرا دو هزار تومن گرفتی باید پنصد تومن  می گرفتی در حالی که الان همه جا گرونتر هم می گیرن و و قیمت اتحادیه هزارتومنه  امروز نامه اومد از تعزیرات که بیا 300 هزارتومن جریمت کردیم با کلی بدبختی کردنش هشتاد هزارتومن  کل این چند سالی که کار می کنم من دو بار مرخصی تاکسی گرفتم من درآمد اصلیم کپیه پنصد تومن پنصد تومن رو هم می زارم  می شه هشتاد هزارتومن به نظره شما درسته بخاطره چیزی که حق خودمه هشتاد هزارتومن جریمه بدم. البته بگم سلیقه ایه  بعضیا بخاطره جلب مشتری 500 تومن هم می گیرن اما کسی که زن و بچه داشته باشه مجبوره اینطوری بگیره باور کنین اینجوری هم بازم نسبت به گرون شدن همه چی باز خیلی کمه کاش اون راننده تاکسی رو پیدا می کردم فقط بهش می گفتم خیلی مردی 

من مرد هستم