2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط مدل روز اموزش ببین خطی و موجدار جای خوب هم برو من اولیل اموزشم جای خوب نرفتم بعدش الکی دوبار هزی ...

وای تماس گرفتم دو جلسه از کلاساش گذشته میتونم یاد بگیرم ینی اینجوری!😣

وای تماس گرفتم دو جلسه از کلاساش گذشته میتونم یاد بگیرم ینی اینجوری!😣

عزیزم وقتی خصوصیه باید از اول شروع کنه براتون پیش کسی که خیلی معروفه تو شهرتون برو و نمونه کارهاشو ببین و از هنرجو هاش هم سوال کن اموزشش خوبه یا نه من پیش یکی رفتم هیچی بلد نبود بخدا خودم یادش میدادم ولی الان شکر خدا تو شاخه شنیون میکاپ و کاشت ناخن خیلی حرفه ای شدم

عزیزم وقتی خصوصیه باید از اول شروع کنه براتون پیش کسی که خیلی معروفه تو شهرتون برو و نمونه کارهاشو ب ...

کلاسای عمومی میخام شرکت کنم ک گفت سه تا چهارماهی طول میکشه خصوصی هم هزینش زیاد بود هم اینکه یک ماهه فشرده  معروفم هست اسمش زیاد شنیدم حالا نمیدونم والا ولی فک کنم شینیون جوری باشه ک بشه از تو کلیپ هم مدلاشو بهتر یاد بگیرم یا نمونه های دیگش

آموزش ویدئویی مدل شینیون مو جدید و آسان

اگر می خواهید یک مدل موی شیک و آسان را خودتان در خانه درست کنید این ویدئو آموزشی از مجله دنیای مد که یکی از ساده ترین شینیون مو است را از دست ندهید.

اگر مهارت شینیون کردن مو‌هایتان را دارید، بهتر است برای دورهمی‌های خانوادگی و مراسم کوچک به مو خود فرم و حالت زیبایی بدهید. اگر شما زمان کافی برای رفتن به آرایشگاه را ندارید می‌توانید از این مدل شینیون ساده برای فرم دادن به مو‌ های کوتاه و بلند خود استفاده کنید.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد