2777
2789
عنوان

خدا به دادم برسه😪😔

285 بازدید | 26 پست

من تو چتام با دختر عموم در باره اینکه پسری که دوسش داشتم دوسم نداره حرف زده بودم و بابام اینارو خوند

الان بهم گفت دیگه نمیخام دانشگاه بری و اصلا به فکر آبروی ما نیسی..در صورتی که الان هیچی بین ما نیس و من به پسر عمم فک میکنم که اومده خواستگاریم

تو رو خدا بگین چیکار کنم بابام نظرش نسبت به من مثه قبل بشه😭😭

حالم واقعا بده کسایی که میخان نمک بشن رو زخمم نیان لطفا😔😭

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو باهاش صحبت کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دختر عموم نشون نداد از گوشیه خودم خوند تاحالا چن بار اومده سر گوشیم و چتامو خونده واقعا حالم بده

نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

اولا این چیزا رو نباید به فامیل بگی وقتی داری ازدواج فامیلی میکنی

دوما به بابات بگو من داشتم از اشتباهم میگفتم تا درس عبرتی برای دخترعمو بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب برو باهاش صحبت کن

چی بگم اخه بهش

خب به نظر من اگه پسره هم دوستت داره بهش بگو بیاد با خانوادت صحبت کنه که سوء تفاهم ها بر طرف بشه  ...

دوسم نداره 

چی بگم اخه بهش

بگو کع ی چیزی تو گذشتع بودع و اینکع بینتون چیزی نبودع فقط حرفش بودع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اولا این چیزا رو نباید به فامیل بگی وقتی داری ازدواج فامیلی میکنی دوما به بابات بگو من داشتم از اشت ...

بچه ها من خانوادم مذهبین و این چیزارو خیلی غلط میدونن