2777
2789
عنوان

خدا به دادم برسه😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست
سعی کن دل شو بدست بیاری 

الان پسرعمم اومده خواستگاریم بابام خیلی داره بهم بی محلی میکنه قبلا اصن اینجوری نبود 

گفت اگه لازم باشه قید ابرومو میزنم میرم با اون طرفم حرف میزنم همه چیو غیر مستقیم‌میگه😭😭😭😭😭

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
 به بابات بگوالکی به دختر عموم گفتم حرص بخوره 😅😅

نمیشه اخه..میشه جدی باشین و راه کار بدین..من حالم بده

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری که که پسر  عموت  تو رو پسند نکنه  مثلا شلخته بیا

پسر عممو میخام‌پسر خوبیه

اون پسررو قبلا میخاستم دیگه نمیخام

چرا واسه چیزی که تموم شده باید سر زنش بشم😭😭😭

بچا تو رو خدا یه راهکاری بدین😭😭😭

با بابات منطقی صحبت کن و بهش بگو چیزی بینتون نبوده و‌صرفا فقط بیان احساسم بوده اون هم به دخترعموم

یکاری کن با حرفات اعتمادش جلب بشه دوباره شاید بروت نیاره ولی نرم‌میشه و نسبت به رفتارات محطاتانه تر عمل کنه که دوباره بهت اعتماد کنه

_شاید قراره خدا آخرش هممونو سورپریز کنه...
با بابات منطقی صحبت کن و بهش بگو چیزی بینتون نبوده و‌صرفا فقط بیان احساسم بوده اون هم به دخترعموم ی ...

باید همینکارو کنم ولی میگه تو داری از اعتمادم سو استفاده میکنی لصن کامل نمیدونه همه چی رو

بگو این چیزا برای هرکسی پیش میاد این ساختار انسانه از بدا خلقت بوده ادم بدون عشق نمیتونه زنده‌باشه و اینکهاین حس فقط تو دلم بوده قبلا و الان دیگه تمایلی به اون پسر ندارم فقط داشتم از اتفاقات گذشته با دختر عموم حرف میزدم  نرم و‌منطقی صحبت کن قطعا جواب میده

باید همینکارو کنم ولی میگه تو داری از اعتمادم سو استفاده میکنی لصن کامل نمیدونه همه چی رو

انشالله که همه چی درست بشه و شما هم به وپدرت ثابت کن که از عتمادش سو استفاده نکردی🌹

انشالله که همه چی درست بشه و شما هم به وپدرت ثابت کن که از عتمادش سو استفاده نکردی🌹

انشالله دعا کن واسم 😔❤