2777
2789
عنوان

وسايل مورد نياز بيمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
خرما کمپوت گلابی اناناس انجیر بیسکوییت فلاکس چایی البته بعد از سزارین تا چند ساعت نمیتونی چیزی بخوری ...

اره منم ميخام هيچي اونجا نخورم از خونه ببرم ممنون از توضيح كاملت

عشقم دخترم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم من همش میگم نه ماه حاملگی مساوی نه ماه زجر کشیدنه مخصوصا موقعه بچه ب دنیا ک میاد من البته خ ...

ببين يه روند طبيعيه بايد طي بشه چه بخاي چه نخاي مكه اينكه بگي تا اخر عمر بچه نميخام كه اينم نميشه،پس هرچي سن پايين تر بارداري و زايمان و بچه بزرگ كردن راحت تر 

عشقم دخترم❤️
من دوهفته پیش سزارین شدم روزه قبلش زنگ زدم بیمارستان گفتن چیزی نیارید خودمون همه چیز میدیم، ولی من خ ...

ببين ميشه با خودم سوپ ببرم؟ يا بكم برام بيارن؟ نميخام غذاي بيمارستانو بخورم 

عشقم دخترم❤️
نمی دونم من همش میگم نه ماه حاملگی مساوی نه ماه زجر کشیدنه مخصوصا موقعه بچه ب دنیا ک میاد من البته خ ...

واسه همه اینجوری نیست عزیزم، من نه ماه لذت بردم اتفاقای زیادی تو زندگیم افتاد ناراحتیه از دست دادن بابای عزیزم ولی وجوده نی نی خیلی بهم ارامش داد خداروشکر نه ویار داشتم نه سختیه دیگه ای بجز ماهه اخر که حساسیت پوستی گرفتم، ولی خب موقع بدنیا اومدنه نی نی هم درد طبیعی کشیدم هم سزارین

ببين ميشه با خودم سوپ ببرم؟ يا بكم برام بيارن؟ نميخام غذاي بيمارستانو بخورم 

اینکه اجازه میدن یانه رو نمیدونم ولی خب همراهتون میتونه بیاره بخورید، به کادر بیمارستان نگید که گیر ندن بهتون، بمن سوپ هویج دادن توش جو هم بود فکر کنم خوب باشه واسه شیر

اینکه اجازه میدن یانه رو نمیدونم ولی خب همراهتون میتونه بیاره بخورید، به کادر بیمارستان نگید که گیر ...

بخاطر كرونا نميتونم اطمينان كنم ب غذاي بيمارستان🙄🙄🙄🙄🙄

عشقم دخترم❤️