2777
2789
عنوان

بچه ها عصب کشی دندون چطوریه؟

77 بازدید | 15 پست

بدجوردندونم درد میکنه اونقدرکه راضی بودم بکشم ولی دکترگفت حیفه پرکن من اصلا عصب کشی دندون نرفتم درد داره سخته؟کسی راه حلی نداره واسه دندون درد کشته منو😭😭

عصب کشی اگه جای خوب بری و بی حسیش خوب باشه اصلا اصلا نمیفهمی که داره کار میکنه فقط اگه دندونت خیلی خراب باشه ی کوچولو طول میکشه 

که چیز خاصی هم نیس 

این کسی مبگه تا الان ۶تا دندون عصبکشی کزده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش کردم دکتر خوب برو فقط

عصب کشی کردم اصلا درد نداشت ولی بعدش چند روز درد داره خیلی 

پر هم کردم همون روز عصب کشی

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

اصلا اصلا اصلا درد نداره 

بعد که بیای خونه ممكنه درد بگیره که مسکن میده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
عصب کشی اگه جای خوب بری و بی حسیش خوب باشه اصلا اصلا نمیفهمی که داره کار میکنه فقط اگه دندونت خیلی خ ...

مرسی عزیزم خداکنهراحت باشه استرس دارم چیزی نمیدونی بخورم دردم آروم شه

وای خدابه دادم برسه الانشم کم درد ندارم😭😭

عصب کشی پر کردنش درد نداشت دکترم خوب بود بعدش درد داشت اونم بعد چند روز رفتم تراش داد خوب شد 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
دکتری که میرم هم اصلا نمیدونم چطوریه کارش خدا کنه راحت باشه 

نترس فقط به دکتر بگو آمپول خوب بزنه بگو میترسی