2777
2789
عنوان

وقتی که می خواهی سوار اسنپ بشی

145 بازدید | 8 پست

صندلی‌عقب‌را هم‌نگاه کنید ممکنه‌کسی اونجا نشسته باشه

پلاک را حتی‌‌ ببنید درست‌باشه 

توی ماشین‌اگه حس کردید که‌چیزی عادی نیست واکنش شدید نشون‌ندید

ممکنه طرف بترسه و همچی بدتر شه

فقط موبایل‌را‌برداری مثلا به یکی‌زنگ‌بزنید بگید اره دیگه‌ دارم‌میام‌پلاک ماشین هم‌که‌برات‌فرستادم

یا اگه گفت مثلا از فلان‌مسیر برم کار دارم سر راه

بگید نه من عجله دارم و بهونه بیارید

یا مثلا بگید حالم داره بد میشه نگه دار ماشین را

طلا و چیز ها ارزشمند را مخفی کنید

اگه هم‌ خواست چیزی مثل‌طلا یا موبایل ازتون‌بگیره بدون مقاوت بدید بهش‌اول باید جونتون‌را نجات بدید

حتی اگه پولدار ترینم‌باشی زنده که نباشی ارزشی نداره

این‌ها را گفتم‌برای حفظ هرچه بیشتر انمیت خودمون❤

راستی اگه خواستید شیشه را بشکنید معمولا وسط شیشه محکم‌تر هست سعی کنید به کنار های شیشه 

ضربه‌بزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جوری گفتم خوب شاید کسی بشینه از کجا معلوم؟

میگه اصولیش اینه عقب بشینی 

وقتی عقب نشستی این فرضیه که ممکنه کسی عقب باشه دیگه کنسل میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
میگه اصولیش اینه عقب بشینی وقتی عقب نشستی این فرضیه که ممکنه کسی عقب باشه دیگه کنسل میشه

بله می دونم‌اصولش اینکه عقب بشینی ولی خوب ممکنه یکی جلو بشینه

همین مادربزرگ من به خاطر کمر وپا دردش همیشه جلو میشینه که به کمرش فشار نیاد