2777
2789
عنوان

همسر خائن من

1439 بازدید | 112 پست

دوستان لطفا کمکم کنید 37سالم دو روز دیگه تولدمه، 3تا پسر دارم پسر سومم 5ماهشه،چند ماه به همسرم مشکوک شده بودم اما انکار میکرد تا امروز دیگه مطمئن شدم عکسشو با دختره دیدیم یه گوشی مخفی داشت فهمید که فهمیدم همچیز روشن بود گفتم برو نون بخر،رفت بیرون بهش اس دادم گفتم فقط طلاق میخوام، چند شب قبل هم صدای دختره رو تو ماشین از پشت گوشی شنیدم گفت همسر دوستم بود خیلی باش بد برخورد کردم ولی بعد چند روز اشتی کردم که دیکه این گوشیش رو شد، 12ساله باهاش ساختم نمی دونم چکار کنم فقط به خواهرم گفتم تا راهنماییم کنه تا حالا نشده بود تو این 12سال چیزی از زندگیم حتی به مادرم بگم کم آوردم، پیامهاشون رو خوندم فقط میلرزیدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

چشون زن و زندگیشون ول میکنن میچسبن به بقیه جواب اسمست چی داد؟ 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !