2777
2789
عنوان

خیانت

210 بازدید | 32 پست

چرا نی نی سایت مثل ماهواره می مونه 

مثل فیلم ترکی همه ب هم خیانت میکنن این زن اونو دوست داره اون شوهر اینو 

این اینو میزنه اون یکی اونو...

این ب این خیانت میکنع

بعد با شوهر دوستش دوست میشه

میام اینجا حس افسردگی میگیرم 

یعنی از وقتی اینجا عضو شدم داستاناش از رمانا تخیلی تر بود...

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت جامعس

ن دیگه انقدر خدایی زندگیه فیلم ک نیست

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

عزیزم بعضیاش واقعیه

من دور خودم بیشتر بین دوستام زیاد دیدم. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چون همه اونایی که ادعا میکردن آدم خودش باید سالم باشه و فیلم و این چیزا تاثیری تو فرهنگمون نمیذاره د ...

وای آره 

همه جور فیلمی هم نگاع میکنن

اره جدی چرا؟؟ منم بش کردم

اعصاب ادم بهم میریزه