2777
2789
عنوان

کشیدن دندان در بازداری

70 بازدید | 8 پست

وای یکی بیاد بگه دندون چند ساعت درد داره بعد از کشیدن

تویه ماه سوم هستم چه مسکنی میتونم بخورم شیاف میشه استفاده کرد

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

فقط استامینوفن بدون کدین و ساده ساده  میتونی بخوری و اگه عفونت داره اموکسی سیلین 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

از دکتر خودت اجازه گرفتی برای کشیدن دندون؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي دندانپزشكي 

ماه پنج بهترين زمانه 

اما من كه خودم درمان كردم 

پودر كپسول آموكسي رو ميريختم روي دندونم 

بيست دقيقه ميموند(بي طعم هم هست)

بعد با آب نمك رقيق ميشستم

هر شش ساعت هم آموكسي ٢٥٠ ميخوريم 

براي دردش هم استامينوفن ساده ميذاشتم روي دندونم

حالت گاز گرفتن قرص 

شكر خدا خوب خوب شدم دو روزه 

فقط حتما توش رو با گوش پاك كن و نخ دندون تميز كن 

بعد پودر آموكسي بذار

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
,سلام عزیزم پستت رو بخش اترزیا دیدم از صمیم قلب خوشحال شدم با پستای بارداریت مواجه شدم‌‌ سالم و سلام ...

مرسی عزیزم❤❤😘😘برام دعا کنید واسه هر چیز کوچکی استرس میگیرم 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم