الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من ۱۶ ماهش ، یکسال ۸۷۵۰ بود با قد ۷۴، دختر من از ۱۰ یا ۱۱ ماهگی تقریبا با ما سر سفره همه چیز میخوره ،خوب البته یه سری چیزا رو یکم نرمتر میکنم نه پوره، مثل حبوبات برنج دو نیم تقریبا هنوزم، چون یه وقت تو نای گیر میکنه، لقمه های کوچیک بده، نون و پنیر نون و املت یا تخم مرغ از ۱۱ ماهگی میخوره، چون دکترش و بهداشت از ۷ ماهگی گفت یواش یواش عادتش بده پوره نکن، سوپ مثلا موادش رنده کن بزار عادت کنه، یه ماه همه چیز رنده دادم، بعد نگینی ریز یواش یواش عادت کرد، ولی خیلی بهش سخت نگیر
دختر من ۱۶ ماهش ، یکسال ۸۷۵۰ بود با قد ۷۴، دختر من از ۱۰ یا ۱۱ ماهگی تقریبا با ما سر سفره همه چیز می ...
چقد خوب که از اول دادی من تو 7 ماهگی دوبار دادم عوق زد دیگه ندادم الانم نمیتونه بخوره نمیدونم چیکار کنم قشنگ له میکنم غذاشو ولی چون از اول آبکی خورده نمیتونه اینو بخوره
چقد خوب که از اول دادی من تو 7 ماهگی دوبار دادم عوق زد دیگه ندادم الانم نمیتونه بخوره نمیدونم چیکار ...
یواش یواش عادتش بده، دیگه پوره نکن، رنده کن، یا برنج داخل یه کیسه کوچیک بنداز تو خورشت بزار قشنگ وا بره ولی دیگه له نکن، مثل کوفته نرم میشه، مزه خورشت هم میگیره امکان نداره دیگه تو گلوش گیر کنه، یکمم احتمالا میترسه، بزار با ترس اش رو به رو بشه، ولی فعلا چیز درشت اصلا بهش نده وا بره،ولی پوره نکن دیگه