2777
2789
عنوان

کیا بچه یک ساله دارن

259 بازدید | 8 پست

دوتا سوال دارم قد و وزنش چند بوده

واینکه میتونه غذای سفره بخوره ؟ پسر من فقط پوره میتونه بخوره چیکار کنم عادت کنه غذای مارو بخوره بهش میدم عوق میزنه و بالا میاره 

دختر منم  16 ماهشه همین طوره یا غذا باید یه دست شل باشه یا سفت سفت

نون خالی می خوره خامه هم خالی می خوره ولی باهم بهش بدم می ریزه بیرون

یا مثلا برنج خشک میخوره با خورش خیس شه نمی خوره

دختر منم  16 ماهشه همین طوره یا غذا باید یه دست شل باشه یا سفت سفت نون خالی می خوره خامه هم خا ...

چه جالب پسر منم تقریبا همینطوریه نون و بیسکوییت میخوره اما برنج و خورشت نمیتونه بخوره 

خوب چاره اش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۶ ماهش ، یکسال ۸۷۵۰ بود با قد ۷۴، دختر من از ۱۰ یا ۱۱ ماهگی تقریبا با ما سر سفره همه چیز میخوره ،خوب البته یه سری چیزا رو یکم نرمتر میکنم نه پوره، مثل حبوبات برنج دو نیم تقریبا هنوزم، چون یه وقت تو نای گیر میکنه، لقمه های کوچیک بده، نون و پنیر نون و املت یا تخم مرغ از ۱۱ ماهگی میخوره، چون دکترش و بهداشت از ۷ ماهگی گفت یواش یواش عادتش بده پوره نکن، سوپ مثلا موادش رنده کن بزار عادت کنه، یه ماه همه چیز رنده دادم، بعد نگینی ریز یواش یواش عادت کرد، ولی خیلی بهش سخت نگیر

چه جالب پسر منم تقریبا همینطوریه نون و بیسکوییت میخوره اما برنج و خورشت نمیتونه بخوره  خوب چار ...

جدا بهش بده

یا برنجت هنوز گرمه با یکم خورش له کن بهش بده

من معمولا برنج رو براش می زارم با خورش بمونه به خوردش که رفت دوباره گرم می کنم بهش می دم

شاید مزه غذاهاتو دوست نداره

ادویه هاشو عوض کن

دختر من ۱۶ ماهش ، یکسال ۸۷۵۰ بود با قد ۷۴، دختر من از ۱۰ یا ۱۱ ماهگی تقریبا با ما سر سفره همه چیز می ...

چقد خوب که از اول دادی من تو 7 ماهگی دوبار دادم عوق زد دیگه ندادم الانم نمیتونه بخوره نمیدونم چیکار کنم قشنگ له میکنم غذاشو ولی چون از اول آبکی خورده نمیتونه اینو بخوره

چقد خوب که از اول دادی من تو 7 ماهگی دوبار دادم عوق زد دیگه ندادم الانم نمیتونه بخوره نمیدونم چیکار ...

یواش یواش عادتش بده، دیگه پوره نکن، رنده کن، یا برنج داخل یه کیسه کوچیک بنداز تو خورشت بزار قشنگ وا بره ولی دیگه له نکن، مثل کوفته نرم میشه، مزه خورشت هم میگیره امکان نداره دیگه تو گلوش گیر کنه، یکمم احتمالا میترسه، بزار با ترس اش رو به رو بشه، ولی فعلا چیز درشت اصلا بهش نده وا بره،ولی پوره نکن دیگه