2777
2789
عنوان

من واقعا میترسم دیگه😐🍃

204 بازدید | 14 پست

https://www.khabaronline.ir/amp/1396434/

از کجا میشه اسپری فلفل بگیرم

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

من دیروز ی کانال پیدا کردم شوکر و اسلجه واقعی میفروخت . فک کنم لازمه برم ی شوکر بخرم  

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لازم نیست اسپری فلفل بگیری  اگه مزاحمتی دیدی سریع برو به پلیس اطلاع بده

تو یه کوچه خلوت مثلا یه ماشین جلو پام ترمز بزنه چجوری خبر بدم

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
عزیزم لازم نیست اسپری فلفل بگیری  اگه مزاحمتی دیدی سریع برو به پلیس اطلاع بده

فک کن ی رهگدره چجوری ب پلیس بگی کی بود و چیکار کرد بخوانن پیگیری کنن انقدر طول میکشه ک خودت منصرف میشی

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

وای😨😥دختر بیچاره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وای😨😥دختر بیچاره 

چه دنیای کثیفی شده😔😔😔

سریع بد و و اگه با ماشین بود سعی کن شماره پلاک رو حفظ کنی

من شنبه ای همین اتفاق واسم افتاد فقط دویدم و گریه کردم.شوهرمم گفت فقط تو اینجور مواقع پلاکشو ببین 😞

خودت درست کن ‌با فلفل های تیز و سرکه بریز تو میکسر بعد هم تو اسپری

اها مرسی

تو این شیشه عطرای اسپریم میشه ریخت

چه خوب دویدی😂😂 من تا بیام بدوام یارو خفتم کرده

تموم اون محوطم چندبار با شوهرم گشتیم اما انگار اب شده بود شوهرمم هعی حرص میخورد میگفت پلاکو بر میداشتی منم اشک اشک 😐😥