2777
2789

اگ برنجت شل نشده ی خورده اب بریز توش دم بیاد

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

خیلیا رو دیدم همینکارو می کنن

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه میریختی تو برنجت ب موادت ابجوش اضاف میکردی زیرشم زیاد میکردی ک هم بپزه هم اب بخار بشه

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍