2777
2789

چقدر درامدت

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داندنپزشک دیگه اینو بگه چه توقع از بقیه شغلاس:||

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
۳۰تا۳۵درماه بامطبم

زیاد رویا پردازی نکن😂😂😂😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مگ نمیشه

نه نمیشه. دندوپزشکا حتی سطحه پایینترینشون درامد دارن .مگه مطب نداری..؟درامدام که بالاس والا یه دندون میکشیم ۳۰۰ میدیم چه برسع پر و....پس چرا انقد لنگه فروش سهامی....مگر اینکه دانشجو باشی.😂بای

خدایا شُکرت❤🧿
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دروغگو کم حافظه میشع همینه

لنگ ده تومنه 

تازه میگه چرا خواستگارم ندارم 😂

دندونپزشک باشیو خواستگار نداشته باشی اخه😂

لنگ ده تومنه  تازه میگه چرا خواستگارم ندارم 😂 دندونپزشک باشیو خواستگار نداشته باشی اخه😂

اینارو باز ول کن سهامم میخواد بفروشه ۱۰هزارم نداره خددا .حداقل دروغ چرا میگی بده زشته واقعا

خدایا شُکرت❤🧿
اینارو باز ول کن سهامم میخواد بفروشه ۱۰هزارم نداره خددا .حداقل دروغ چرا میگی بده زشته واقعا

واقعا دلیل این رفتارا و دروغا چیه😂