2777
2789
عنوان

پدرشوهر شما بود چیکار میکردید ؟

266 بازدید | 12 پست

سلام 

همسر من ۴تا خواهر داره 

خواهر اخری ۷اسفند بچش به دنیا اومد 

زنگ زدیم تو همون بیمارستان تبریک گفتیم و ...

من خداییش کاری تدارم بهشون تازه دوتا کوچیکا رو خیلی دوستشون دارم واقعا .اوایل کرونا بود ما هم به خاطر شغل همسرم سفر کاری هستیم از بهمن ماه.وقتی برگشتیم هم اوج کرونا بود ما نوشهر بودیم .زنگ زدیم عیدو تبریک بگیم که گفتن ما قرنطینه هستیم.خواهرشوهر تازه زایمان کرده ام هم اونجا بود.خلاصه هفته ی پیش که همسرم بعد ۱ماه دقیقا از ماموریت اومد خواستیم بریم دیدن نوزاد.که خواهر شوهرم خونه خودش نبود خونه مادرشوهرم بود.گفتیم پس میایم اونجا.من براش پتو گلبافت نوجوان گرفته بودم. رفتیم اونجا پدرشوهرم یه جوری مارو سکه یه پول کرد که خدا فقط بدونه. من و پسرم رفتیم جلو دست بدیم سلام بدیم دستمونو نگرفت 🥺😭😭😭😭😭فقط یه کلمه گفت سلام بعد از ۴ماه همو میدیدیم.یعنی تا اخر شب خداشاهده روی من و پسر و شوهرمو ندید.من داروی اعصاب میخورم افسردگی دارم.یعنی با رفتارش داغونم کرد.اخه اصلا من دقیقا نمیدونم چرا به چه گناهی.یعنی پسرمن تا اخر شب اونهمه شیرین زبونی کرد سر بلند نکرد.روشو نگاه کنه.وای خدایا دارم دیونه میشم.بچه ی ۶ساله.اخر شب پسرم رفت گفت اینقدر گوشی نگاه نکن همش سرت تو گوشیته.کور میشی .باز جوابشو نداد.۶۷سالشه  ولی هنوز نمیدونه مهمون حرمت داره.از پسرت ناراحتی به عروس و نوه ات چه ربطی داره.من مهمان بودم😭.یعنی داغونم کرد.

بارها و بارها تو این ۱۱سال اینکارا رو کرده همیشه هم دهنمو بستم.دیگه نمیتونم تو تاپیکام کاری که با پدرم هم کرد هست.چیکار کنم 

با خودم عهد کردم قدم نذارم دیگه اونجا.میخواستم فرداش به مادرشوهرم زنگ بزنم بگم که واقعا متاسفم براش.بچه ی منو نگاه نکرد.پسرم فرداش گفت من باباجونو دوست ندارم با من بازی نکرداصلا.

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم چرا تو کرونا رفتی؟

نه دیگه اونا میگن دیگه رفته عید گفتن قرنطینه ایم تو ماه رمضون دیگه عادی بودن به خدا از ترسم رفتم وگرنه کرونا حالاها هست

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
شما کار نداشته باش غصه نخور بزار بچه خودش بشناس چه پدر بزرگ عطیقه ای داره 

همونو میگم من الان هی بگم نه حوصله نداشته نه حالش خوب نبوده تا کی؟ بزرگ بشه میفهمه ۱۰سالش بشه قشنگ همه چی رو میفهمه

همونو میگم من الان هی بگم نه حوصله نداشته نه حالش خوب نبوده تا کی؟ بزرگ بشه میفهمه ۱۰سالش بشه قشنگ ه ...

منم ميگم که چرا حرص الکی میخوری بچه ها الان خیلی عاقل هستن بزار خودش رود متوجه میشه منم مادر شوهرم اینا اقلا نه پرس از بچه هام می‌کنند نه میان خونمون من اصلا هیچی نمیگم اما میبینم که بچه هام اسمش هم نمیارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ول کن بابا اصلا ارزش نداره

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

ولی اخه خسته ام ازشون به خدا دیگه کشش دمدمی رفتار کردناشون و خرف و حدیثاشونو ندارم.

نمیدونم مستاصلم😭

منم مثه شمام ۱بار باهام خوبن ۱بار بد منم داروی عصاب میخورم

واااای خدایا جدی؟ 

بی ثباتی رفتاری خیلی بده 

اینکه بعضیا تکلیفشون با خودشون و دیگران معلوم نیست

من روانی شدم