2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار و بچه دار.... بیاید از روتین های روزانه تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 41 پست
بزرگه دختر کوچیکه پسر  ربطی به بزرگ شدن نداره اصلا دیگه نمیخام بچه بیارم بسه دیگه تو این زمونه ...

عزیزم اولی پسر ودوتا بعدی دختر 

اگه هر دوتاش رو داری واقعا حالا نمیخواد بیاری خیلی اذیت میشی دوستمون هم بهت جواب داد چندتا پست بالاتر برو 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
برای پسر دارشدن هست رژیمی که بعضی دکترها میدن ولی من سرپسرم همین چایی نبات زعفرون بهش دادم ولی پسر آ ...

ینی فقط همون لحظه دادی یا از قبل مداوم میدادین؟عه چ بامزه دخترا ک ارومترن معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی فقط همون لحظه دادی یا از قبل مداوم میدادین؟عه چ بامزه دخترا ک ارومترن معمولا

اره عزیزم یه ربع قبلش توی اون یک ماهی که رفتیه بودیم توفکربچه هرموقع که ...داشتیم به شوهرم چاییه رو میدادم اینو یه خانمه توی مطب بهم یادداد 

نه واقعاا دخترا بریز بپاششون بیشتره توقعاتشون هم بیشتره 

ولی پسرم فقط دنبال یه توپ وبازی بالب تابی اینا باشه کلا کاراش روی نظم هست اروومم خواهراش هم ارووم میکننه 

ازبچگی این طوربود

خیلی خوبه چ پسره خوبیه خداحفظش کنه

ممنون عزیزم سوره محمد رو سر او زیادخوندم ولی سر اون دوتا خیلی کم سوره محمد برای اروم بودن بچه است 

اره شنیدم .کلا سوره ها خیلی خوبن اثرخوب میزارن روشون.من یوسف زیاد خوندم

عزیزم سوره مریم بخون براش دختره روی سیب گلاب اگه وقت دارین روی چهل تاسیب سیب رو بذار جلوی دهانت و بخون بچت زیبا میشه حتی میتونن بقیه هم براتون بخوننن وشما بخوری سیب خیلی تاثیر داره 

شیر وخرماهم بخور تا استخوان بندی بچت محکم وخودش هم رنگش سفید بشه 

ینی یوسف رو برای دختر نباید خوند؟

چرا خوبه عزیزم ولی چون حصرت مریم هم زیبا بودن برای دختر میخونن چند دفعه براش روسیب هم بخونی بسه