من الان هفته سی و چهارم شکمم خیلی کوچیکه از اولم کوچیک بود قدم 170 و لاغرم برا همین دکترم هر جلسه که سونو میکنه میگه نگران نباش جنینت خوبه برام سونو بررسی رشد نمی نویسه. نگرانم همه بهم میگن چقد شکمت کوچیکه. کسی بوده شکمش کوچیک باشه ولی وزن بچه اش خوب باشه؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطور تا میرم مطب کسی باور نمیکنه باردارم،، دکترمم اهمیت نمیده مبگه خوبه،،، وزنم از اول تا حالا 2 کیلو اصافه کردم که اونم هر ذفه یه کیلو کم و زیاد میشه،، وزن اضافه کرذی؟
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))