2777
2789

من الان هفته سی و چهارم شکمم خیلی کوچیکه از اولم کوچیک بود قدم 170 و لاغرم برا همین دکترم هر جلسه که سونو میکنه میگه نگران نباش جنینت خوبه برام سونو بررسی رشد نمی نویسه. نگرانم همه بهم میگن چقد شکمت کوچیکه. کسی بوده شکمش کوچیک باشه ولی وزن بچه اش خوب باشه؟؟؟

مرا عهدی است با جانان...

خب قدت بلنده بعضیام پهلومیارن

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور تا میرم مطب کسی باور نمیکنه باردارم،، دکترمم اهمیت نمیده مبگه خوبه،،، وزنم از اول تا حالا 2 کیلو اصافه کردم که اونم هر ذفه یه کیلو کم و زیاد میشه،، وزن اضافه کرذی؟ 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اصلا پهلو هم ندارم جنینم سفالیکه

درکل نگران نباش دیدم خیلیا شکم کم داشتن بچشون سالم بوده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

ربطی نداره من با یه شکم گنده با اضافه وزن ۳۰ کیلو رفتم زاییدم بچه ۲۶۰۰ بود فکرمیکردم یه ۴ کیلو درمیارم به حرکاتش فقط دقت کن همین 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بله مندزنداداشم انقدر کوویک بود یه بار دکتر یه خانومی بهش خندید گفت وقتتو نمیدونی و یه بچه کاملا سالم و تپل به دنیا اورد🥰

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

ارتفاع رحم مهم ..من همیشه ارتفاع رحمم از سن بارداریم ۴ سانت بیشتر بود ۳۸ هفته سزارین شدم وزن پسرم خدا رو شکر ۳۸۵۰ بود از پایین شکم تا قله رحم 

.اگ‌بهداشت رفتی بگو حتما برات بگیره احتمالا خودت نتونی بگیری الان ۳۴ سانت برای شما باید باشه اگ زیر ۳۴ سانت بود یعنی بچه ریزه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ربطی نداره من با یه شکم گنده با اضافه وزن ۳۰ کیلو رفتم زاییدم بچه ۲۶۰۰ بود فکرمیکردم یه ۴ کیلو درمیا ...

حرکاتش باید چطوری باشه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
منم همینطور تا میرم مطب کسی باور نمیکنه باردارم،، دکترمم اهمیت نمیده مبگه خوبه،،، وزنم از اول تا حال ...

اره 12 کیلو اما خودم چاق شدم نمیدونم جنینم هم رشدش خوب بوده یا نه از سونو آنومالی که رفتم دیگه از وزنش خبر ندارم😥

مرا عهدی است با جانان...
اره 12 کیلو اما خودم چاق شدم نمیدونم جنینم هم رشدش خوب بوده یا نه از سونو آنومالی که رفتم دیگه از وز ...

خب پس مطمئن باش خوبه انشاالله ماه بعدم بیشتر وزن میگیره