2777
2789
عنوان

حرفی که هیچ وقت نگقتید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

به مادرشوهرم بگم انقد خودشیفته نباش، به خدا هیچی نیستی جز یه آدم بسیااااار معمولی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب زن داداش هام میخواستم بگم بهشون حالم ازتون بهم میخوره خاک برسر حسود عقده ای بی اصل و ریشتون کنن خاک بر سرتون ک آنقدر بی عرضه و بدبخت بیشعور بی فرهنگ هستید بگم خاک عالم تو سرتون با این طرز زندگیتون با این زنانگی ک دارید با این بچه بزرگ کردن و شوهر داری خاک عالم تو سرتون ک آنقدر فهم و شعور ندارید ک هر چی میگید جوابتون نمیدیم از خر بودن نیست بفکر آبرو هستیم!دلم پره ازشون 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

به یه تازه به دوران رسیده بگم انقدر خالی نبند .یادت نره که ما میدونیم که تو و خانوادت کی بودید و از چه طریقی به نون و‌ نوایی رسیدید .انقدر چرت و پرت نگو

ما اگه جوابت رو نمیدیم از رو خریتمون نیست ، داریم به تویِ بیشعور احترام میذاریم.

خیلی حال بهم زنی و ازت فقط انرژی منفی ساطع میشه.

خیلی دوست دارم اینارو بهش بگم .( همه پشت سرش میگن البته  )

اره به خدااا،،،اینو تیتر کنم‌بزارمش روی میز ارایشش

حالا بعضیا فکر می‌کنن خوب بذار فکر کنه چیز خاصیه، ولی نمی‌دونن یکی روزی هزار بار از خودش تعریف کنه و کمالات و جمالات نداشته‌شو به رخ عالم و آدم بکشه و فکر کنه همه باهاش حسادت می‌کنن و جوری بیان کنه انگار تو حالیت نیست، چقدر اعصاب خورد کنه 🥴🥴

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خسته ام از این زندگی. مشکلی ندارم. ولی حسی هم ندارم به زندگی. همه روزای خوب زندگیمو نقش بازی می‌کنم این من نیستم بابا به کی بگم.... همش تظاهر به زندگی خوب.. 

این مدل حرفا فقط تو خودم میریزم

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست...