2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی که از پارسال ثبت نام کرده میتونه چک کنه چون کانفیرم نامبر داره

چه ماهی باید ثبت نام کرد و کجا 

میشه راهنمایی کنی

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چه ماهی باید ثبت نام کرد و کجا  میشه راهنمایی کنی

https://www.dvlottery.state.gov

این سایتشه 

اینو کپی کن تو گوگل اطلاعاتشو بخون

ثب نامشو خودتونم میتونید رایگان از خونه انجام بدید 

معمولا ثبت نامش هر سال توی مهر و آبانه

میدونم هوامو داری.....
https://www.dvlottery.state.gov این سایتشه  اینو کپی کن تو گوگل اطلاعاتشو بخون ثب نامشو خو ...

آموزش نحوه ثبت نام در لاتاری گرین کارت امریکا 2022

کپی کنید توی گوگل

میدونم هوامو داری.....
اسپانسر میخواد  اینکه خیلی سخته

نه اسپانسر نمیخواد که 

سایتش واسه ثبت نام یه فرمی میزاره که فقط توی مهر ماه باز میشه 

هیچ اسپانسری هم نمیخواد فقط اطلاعات پاسپورتتو میخواد که وارد فرم کنی

میدونم هوامو داری.....
نه اسپانسر نمیخواد که  سایتش واسه ثبت نام یه فرمی میزاره که فقط توی مهر ماه باز میشه  هی ...

بله ثبت نام نمیخواد 

ولی اگه اسمت دربیاد تمکن مالی و اسپانسر تو امریکا لازم داری 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بله ثبت نام نمیخواد  ولی اگه اسمت دربیاد تمکن مالی و اسپانسر تو امریکا لازم داری

یک مهاجر و البته یک برنده لاتاری باید بتواند مامور سفارت را قانع کند که نیاز مالی ندارد و در صورت مهاجرت سربار دولت نخواهد شد. این مهم از دو طریق قابل اثبات است. اولین و ساده ترین راه ارائه یک اسپانسر است. یعنی کسی که به اداره مهاجرت قبلا اعلام کرده است که تمامی مسئولیت های مالی برنده لاتاری ( یا هر مهاجر دیگری ) را بر عهده میگیرد. دوم اثبات تمکن مالی توسط خود مهاجر با ارائه اسناد املاک منقول و غیر منقول و ارائه لیست دارایی ها در کشور مبداء. 

یعنی میشه فقط از راه دوم اقدام کنی پس نیاز به اسپانسر نیست مثل یکی از اقوام ما که اسمش درومد و رفت

میدونم هوامو داری.....
یک مهاجر و البته یک برنده لاتاری باید بتواند مامور سفارت را قانع کند که نیاز مالی ندارد و در صورت مه ...

منم میگم دیگه 

تمکن مالی میخواد