2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبببببببت+عکس🤗🤗🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 51 پست

مبارک باشه عزیزممم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم امیدوارم هر چه زودتر بغلش بگیری تا بهترین حس دنیا رو تجربه کنی   

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مبارکت باشه عزیزم 

تو تاپیک های بیبی مثبت کسایی هستن ک منتظرن و دلشون میخاد اونام تجربه کنن چقدر سخته خدایا خودت مارو خوشحال کن ب حق علی

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
تو تاپیک های بیبی مثبت کسایی هستن ک منتظرن و دلشون میخاد اونام تجربه کنن چقدر سخته خدایا خودت مارو خ ...

انشاءالله.  

دقیقا من که میام با امید به اینکه منم بزودی از این تاپیک ها بزنم 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
تو تاپیک های بیبی مثبت کسایی هستن ک منتظرن و دلشون میخاد اونام تجربه کنن چقدر سخته خدایا خودت مارو خ ...

همیشه برا همه دعا میکردم و الانم دعا میکنم حستو دقیق میفهمم

ایشالا همه به ارزو هاشون برسن نی نی داشتن فوق العادست  

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ