2777
2789
عنوان

به تک دخترا حسودیم میشه 😑❌❗

155 بازدید | 27 پست

تک دخترایی که تو فامیلمون خیلی عزیز درونه ان و ناز پرورده و لوس

مامان هاشونم جوون و مدرن ان اصلا نیازی به خواهر ندارن والا 

ولی دختر مثلاً بیشتر از یکی باشه به نظرم دیگه اون طور رابطه خاص با پدر و مادر تقسیم و کم میشه

ولی بازم خوبه به نظرم خواهر یا برادر داشتن البته از نوع خوبش نه بد

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دقیقا همین شرایطی که گفتی رو داره ولی دلش میخواد خواهر یا برادر داشت💔

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
منی که برای یه داشتن خواهر گریه میکردم سه تا داداش بزرگتر دارم و خودم آخریم

برادر بزرگ داشتن چه حسیه؟

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هر چی دیدم تکیا عقده هاشون بیشتر بوده و کلی مشکل رفتاری دارن

وا 

اتفاقا اکثرشون خیلی شاد و نازپرورده ان 

ولی من این موردی که میگی اکثراً تو کسایی که خیلی پر جمعیت باشن دیدم راستش 

سلیقه نداری 😂💔 بخدا دختر بیشتر از یکی بشه اون رابطه خاص با پدر و مادر کم میشه

فعککک نکنم 

من خودم تک دخترم ولی تنها زندگی میکنم تو خوابگاه ارشدم

خودم میرم سر کار هیچ وقت از مامان و بابام و برادرام پول نخواستم

اصلا لوس نیستم مطمئنم اونایی که چند تا دخترن به اندازه من مستقل نیستن و چالش ندارن

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
فعککک نکنم من خودم تک دخترم ولی تنها زندگی میکنم تو خوابگاه ارشدمخودم میرم سر کار هیچ وقت از مامان و ...

خب هر کس یه مدله 

من میگم اون دخترایی که خیلی زیاد جورن با پدر و مادر 

اگه یه خواهر داشته باشند اون تقسیم میشه 

والا حس خاصی نیست اونا خیلی بزرگترن سر خونه زندگی خودشونن

🌷