2777
2789

بچه ها کاربری من و تعلیق کردن کاربریم برای سال ۹۷ هستش ، یه پست گذاشتم بقیه اومدن بهم فحش دادن ، چندین بار پیش اومده این موضوع که حتی من بی تقصیر باشمم بهم بی ادبی کردن و من حتی یک بار هم به کسی حتی توهین هم نکردم چه برسه به فحش ، الان کاربریم تعلیق شده من کاربریم و میخوام چند بار هم از صفحه تماس با ما براشون پیام گذاشتم دریغ از یه جواب ، چجوری برگردونم کاربریم رو؟توروخدا اگه میدونید بهم بگید.

واسه منم اینجوری شده بود اینقددد توقسمت تماس باما پیام دادم واینجا نی نی یارها رو تگ کردم تابلاخره برگردوندن

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار تعلیق شدم بعد از چند ماه یه ایمیل کوتاه زدم گفتم برمگردونین، دو روز بعدش دسترسی داشتم

من چند بار بهشون ایمیل زدم دریغ از یه جواب ، انصاف نیست برن تک به تک جواب های من و ببینن اگه حتی یکبار به کسی کوچییییییک ترین توهینی کرده باشم خیلی ناراحتم

بعضی پستا ازفحشم بدترن

پست بدی نزاسته بودم که بخواد از فحش بدتر باشه، یه سوال کرده بودم یهو کاربرا هجوم آوردن با هم دعوا کردن با منم دعوا کردن و و فحش و فحش کاری من هیچی نگفتم ولی کاربری من تعلیق شد

من چند بار بهشون ایمیل زدم دریغ از یه جواب ، انصاف نیست برن تک به تک جواب های من و ببینن اگه حتی یکب ...

اونا که نمیرن بخونن! اون همه پست از اون همه کاربر! 

نسبت به اینکه با چه عنوانی ریپرت زدن اقدام میکنن

واسه من رو خودشون ترکوندن،