2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیاید💋💋💋💋

27 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان

من این ماه میخام اقدام کنم

شما چه کارایی کردید ک نتیجه بخش بود و بهتون کمک کرد زود باردار بشید 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

گرمی بخورید هم‌خودتون و هم همسرتون 

شما بعد از اقدام سریع بلند نشید و تا ی نیم ساعت بعد دسشویی نرید 

البته اسمرمی که الان هست نتیجه تولید ۳ ماه قبل هست 

ولی ان شاالله که اینا جواب بده 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
گرمی بخورید هم‌خودتون و هم همسرتون  شما بعد از اقدام سریع بلند نشید و تا ی نیم ساعت بعد دسشویی ...

ممنون عزیزم ک جوابمو دادی چشم گلم

دعام کن تا دلت بخواد دشمن و بدخواه دارم دعا کن خدا زود ی نینی سالم بهم بده

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم ک جوابمو دادی چشم گلم دعام کن تا دلت بخواد دشمن و بدخواه دارم دعا کن خدا زود ی نینی سال ...

خدا بزرگه عزیزمممم تا خودش نخواد برگی از درخت نمیافته حتی.. 

بنده ی خدا کی باشه که بخواد دشمنی کنه.. 

توکلت به خودش باشه ❤❤❤ 

ان شاالله که زوووود نتیجه میگیری 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞