2777
2789
عنوان

شوهرم 😔😔😔

1207 بازدید | 46 پست

احساس میکنم انقد بهش محبت کردم که دیگه براش عادی شده اصن  .فقط وقتایی که سرکاره پیامای محبت امیز میفرسته یا مثلا پشت تلفن ابراز علاقه میکنه اصن تاحالا حضوری بهم حرفی نزده هرچی بهش میگم دلم میخاد توهم بهم حرفای محبت امیز بزنی یا برام پیامای عاشقونه بذاری اصن براش مهم نیس .یه پیج اشپزی دارم همه هرکس میبینتم میگه چقدر با سلیقه ای و اشپزیت خوبه اما شوهرم ب چشمش نمیاد همش میگه اخه اینارو که همه بلدن درست کنن یا مثلا بهش گفتم دو هفته دیگه تولدمه میگه توهم دهنمونو سرویس کردی در صورتیکه خودش گفت میخام برات طلا بخرم .میدونم خیلی دوسم داره و بهم وابسته ایم اما احساس میکنم دیگه خسته شده ازم و محبتم براش جذابیتی نداره .بتظرتون چکار کنم که بیاد طرفم ؟بی محلی کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غروری چیزی نداره؟

دقیقا منم همینطوریم!

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!