2777
2789
عنوان

دعای حاجت روایی

235 بازدید | 18 پست

این ذکر رو من گفتم میخوام ب شمام معرفی کنم از روز چهارشنبه شروع میکنید و تا چهارشنبه هفته بعد تموم میکنید.بعده تموم شدنش باید ب 13 نفر معرفیش کنید. ودر چهارشنبه سوم حاجت روا میشید..ولی حتما باید تا قبل چهارشنبه سوم معرفی کرده باشید ب 13 نفر🍀

روز چهارشنبه 100 مرتبه یا اباصالح المهدی ادرکنی

روزپنجشبه 100 مرتبه یا فاطمه الزهرا ادرکنی

روز جمعه 100 یا جواد الائمه ادرکنی

شنبه 100 امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو

یکشنبه 100 مرتبه صلوات بر 14 معصوم

دوشنبه 100 یا ابولفضل العباس ادرکنی

سه شنبه 100 استغفراله ربی و اتوب الیه

چهارشنبه 100 یا زین العابدین ادرکنی

هرکی خواست بخونه بهم بگه

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه ازبین اون 13 نفر به فرض مثال 7نفرش این ختم رو انجام ندادن چی؟!؟؟ 

نمیدونم الان اگه مثلا من نتونم ۱۳ نفرو جور کنم خدا خودش میدونه دیگه باید قبول کنه..نمیدونم چرا از این ذکر کسی استقبال نمیکنه

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

من عزیزم . ۴ شنبه این هفته پریودم اشکال داره ؟

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
نمیدونم الان اگه مثلا من نتونم ۱۳ نفرو جور کنم خدا خودش میدونه دیگه باید قبول کنه..نمیدونم چرا از ای ...

عزیزم من اگه بخام انجام بدم واقعا ۱۳ نفر ندارم معرفی کنم کسایی هم که می شناسم انجام نمیدن 

پس من چیکار کنم ؟ یعنی انجام ندم؟

عزیزم من اگه بخام انجام بدم واقعا ۱۳ نفر ندارم معرفی کنم کسایی هم که می شناسم انجام نمیدن  پس ...

تایپینک بزن اینجا پیدا میشن گلم..بخون خدابزرگه

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤