2777
2789
عنوان

پکیج بوتان خوبه.یا ایران رادیاتور.ورادیات پره ای بهتره یا متری

| مشاهده متن کامل بحث + 11888 بازدید | 26 پست
عزیزم همسرتون تو این زمینه کار میکنن میشه لطف کنید بپرسید که چه مارکی خوبه خیلی مهمه چون عزینه دوبار ...

یه مارک خوب باشه که بچه هام تو سرما نمونن

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
عزیزم همسرتون تو این زمینه کار میکنن میشه لطف کنید بپرسید که چه مارکی خوبه خیلی مهمه چون عزینه دوبار ...

از خواب بیدارش کردم گفت ایران رادیاتور اصلاذنخر اشغاله دوربر ۷ تومن شوفاژ کار خوبه البته کارش این نیس اما تو همین حدوداس 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواب بیدارش کردم گفت ایران رادیاتور اصلاذنخر اشغاله دوربر ۷ تومن شوفاژ کار خوبه البته کارش این نی ...

قربونت برم تا نخوابیده میپرسی چه مارکی بخریم ما. که بچه هام تو زمستون از سرما در امون باشن ممنونم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

سلام عزیزم
ما تو خونمون پکیج ایران رادیاتور داریم و چند ساله تو بالکن استفاده میکنیم به نظر من مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه
چند سال یه بار هم میان برای سرویس
ما قبلا رادیاتور پنلی داشتیم ولی اتاقامونو خوب گرم نمیکرد و بعد به صورت آنلاین از سایت شوفاژ به صورت آنلاین رادیاتور پره ای یا همون آلومینیومی خرید کردیم که اتفاقا خیلی هم زود به دستمون رسید
اینم بگم که سرویس پرداخت در محل هم داشت
الان از رادیاتور پره ای بیشتر راضی هستم
گرمایشش فوق العاده است