2777
2789

اول مسواک بزن کامل

بعد ادامس اکالیپتوس یا نعنا بنداز

فردا صبح باز مسواک بعد چایی خشک بجو بعد ادامس

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا تازه بخور ،جعفری تازه ،آبلیمو بخور،زبونت مسواک بزن،مدفوع کن،فردا آدامس بخور

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
چی هست؟

قرص ملین که بتونید راحت برید دستشویی که از بدنتون غذا خارج بشه ،گفتم اسمشو هم دینه گیاهی هستش خوبه الان بخورید آب زیاد فردا صبح عمل میکنه

هرکجا هستم باشم،آسمان مال من است                     پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است