2777
2789

خانمها با شوهرم دعوام شد.خیلی کتکم زد. سر خوردن مشروب گفتم تو چند روز پیش قسم خوردی چرا بازم عهدتو شکستی.. بعد ماشین سنگین داریم داده دست خواهر زاده ش از اونها که به مال خودش رحم نکرد بعد بخاطر این ماشین طلاهای منو وسواری اینا رو فروخت گفتم بخدا هرچی کارکنه میدم. طلاهاتو بگیری. از روزی که بهشون داده بخدا هیچی از ما پولم میرن چشمم به یه قرون ماشین نیوفتاده.. امشب گفتم چیه بخاطر راشد جونتو میدی. بیچارمون کرده طلاهامو میخوام.. هرچی فحش بود نثار خودم وخانوادم کرد بخدا خانواده م خیلی ادمهای نجیب ومردم دارین پدرم جواهر این وجشی هرچی لایق خودشو خانوادا ش بار ما کرد..اصرار داره باید بری خونه بابات بچه هام گریه کردن بخاطر من بردشون بیرون گفت بیام نباشی چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرو 

بگو وقتی طلاقم دادی مهریه و همه حق و حقوقمو رو گرفتم از خونت میرم بیرون

قوی باش 

ضعف نشون نده 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اخه نمیدونم خجالت نمیکشن خودشون پدر شدن بعد زنشونو میزنن میگن پاشو برو خونه بابات از سن و سال از موقعیت از پدر بودنشون خجالت نمیکشن؟ خیلی زشته خیلی اصن کتک زدن ینی چی آخههههه انگار بچه و نا بالغن

همسرم دلیل من است. 💜🌱

ولی بهتر بود اگه خواسته ای داری با زبان ملایمتر و آرومتری حرفت رو بزنی 

اینجوری نتیجه بهتری میگیری

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اگه حس میکنی از پدرت حساب میبره یا پیش اونا خجالت میکشه برو بزار حساب کار دستش بیاد در غیر این صورت بمون خونت بزار هرکاری دلش میخواد بکنه تا خودش بفهمه بچه هات ول نکن بمون مادر باش ن همسر

کجا بری زن حسابی؟؟ بشین سرجات  نصف شبی اومد کتک زدو خواس بیرونت کنه سریع بزنگ پاسگا بیاد  میرینه به خودش 

.     اهدا کننده تخمک.  دیگه پشه ها دارن میزنن نفت در بیاد 😐.        6 مین کاربریمه رحمله. رحمله یوخدی  باشه؟؟؟؟؟؟ 😁