خانمها با شوهرم دعوام شد.خیلی کتکم زد. سر خوردن مشروب گفتم تو چند روز پیش قسم خوردی چرا بازم عهدتو شکستی.. بعد ماشین سنگین داریم داده دست خواهر زاده ش از اونها که به مال خودش رحم نکرد بعد بخاطر این ماشین طلاهای منو وسواری اینا رو فروخت گفتم بخدا هرچی کارکنه میدم. طلاهاتو بگیری. از روزی که بهشون داده بخدا هیچی از ما پولم میرن چشمم به یه قرون ماشین نیوفتاده.. امشب گفتم چیه بخاطر راشد جونتو میدی. بیچارمون کرده طلاهامو میخوام.. هرچی فحش بود نثار خودم وخانوادم کرد بخدا خانواده م خیلی ادمهای نجیب ومردم دارین پدرم جواهر این وجشی هرچی لایق خودشو خانوادا ش بار ما کرد..اصرار داره باید بری خونه بابات بچه هام گریه کردن بخاطر من بردشون بیرون گفت بیام نباشی چکار کنم
اخه نمیدونم خجالت نمیکشن خودشون پدر شدن بعد زنشونو میزنن میگن پاشو برو خونه بابات از سن و سال از موقعیت از پدر بودنشون خجالت نمیکشن؟ خیلی زشته خیلی اصن کتک زدن ینی چی آخههههه انگار بچه و نا بالغن
اگه حس میکنی از پدرت حساب میبره یا پیش اونا خجالت میکشه برو بزار حساب کار دستش بیاد در غیر این صورت بمون خونت بزار هرکاری دلش میخواد بکنه تا خودش بفهمه بچه هات ول نکن بمون مادر باش ن همسر