2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم خیلی به درد نخورم

346 بازدید | 33 پست

سلام عزیزای دل شبتون بخیر باشه

از تون کمک میخواستم اول ی چن تا چیز میخوام بگم

من بچه بزرگ خانوادم جدیدا خیلی بداخلاق و پرخاشگر شدم ی جورایی ک حرصمو سر خواهر کوچیک تر از خودم خالی میکنم(۱۲ سالشه) احساس میکنم از من محبتی ندیده و منو دوس نداره بنده خدا حق داره ها حس میکنم اصلا حق خواهر بزرگ تر بودنمو ادا نکردم خواهرمم جدیدا خیلی پرخاشگر شده و گاهی ک عصبی میشه هجوم میاره سمتم ک قشنگ بزنتم ب حرف هیچ کسم گوش نمیده حتی مامان بابام میخوام کمکم کنید ک چجوری بهش محبت کنم واقعا بلد نیستم

ممکنه بدون توهین کمکم کنید؟ پیشاپیش ممنونم ب خاطر جواباتون

بچه هاااا تروقران برا تاپیک اخرم گزارش بزنین فک کنم شناسایی شدم گزارش بزنین لایکم کنید براتون صلوات میفرستم بخدااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭استرس گرفتم تپش قلب گرفتم

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودت بیفت وقتی که همسن خواهرت بودی بیشتر درکش میکنی و میفهمی چجوری باهاش رفتار کنی 

انسان تشنه محبته بهش محبت کن تحویلش بگیر نظرشو بپرس و بهش توجه کن برای تولدش هدیه بگیر خیلی کارها میتونی بکنی که باهاش رفیق بشی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

واسش کادویی که میدونی خوشش میاد بخر، برین با هم بیرون خوش بگذرونین، من که همش حسرت دوران مجردیمو میخورم که کاش با خواهر زیاد میگشتیم ما صمیمی نبودیم و هر کی سرش به کار خودش بود، ولی کاش اینطوری نبود

بهت محبت نکردن ؟ چی باعث عصبانیت و پرخاشگریت میشه ؟ خودت و خواهرت متولد چ ماهی این ؟ اهل ...

اتفاقا اینقد محبت کردن احساس میکنم لوس شدم فقط بلد نیستم ابرازش کنم نمیدونم چ کنم

واسش کادویی که میدونی خوشش میاد بخر، برین با هم بیرون خوش بگذرونین، من که همش حسرت دوران مجردیمو میخ ...

منم واقعا نمیخوام اینجوری بشه ی جورایی میخوام تبدیل ب سنگ صبورش بشم ولی نمیدونم چجوری