2777
2789
عنوان

شوهرم تنهایی خوابید

497 بازدید | 16 پست

باز خسته اومد از سره.کار و تا شام خورد خوابید. البته یه جایی مبخوابه که فقط تنها خودش جاش میشه...توی بالکن...منم مجبورم داخل تنها بخوابم....

یه مدت قبل شوهرم از دوستش میگفت که با خانمش مشکل داشته و میگفت دوستش گفته همسرم چتد ماهی یه بار پیشم میخوابه و از دستش شاکی بود...

حالا به نظرتون منم به روش بیارم و بگم شما هم مثل همسره دوستتون شدی و سالی یکی دوبار تا چی بشه میایی پیشم و گله کنم و بگم مگه نمیگفتی دوستم گناه داره و زنش اینجوریه و میخواد جدا شه بره ازدواج کنه...شماهم پا داری جای پای همسره اون میزاری...

اره ادم باید راجب خواسته هاش حرف بزنه اما حرف اونا رو وسط نکش

بگو من انتظار دارم بهم اهمیت بدی مشکلت چیه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گله نکن فایده نداره 

مردها مغرورن گله کنی بدتر لج میکنه 

خودتو لوس کن بگو میترسم نیستی 

تنها خوابم نمیبره 

الکی نصف شد بزن زیر گریه برو بیدارش کن بگو بغلم نکنی همش کابوس میبینم حس امنیت ندارم پیشم نیستی 😂😂 

ازین هندونه ها بذار زیر بغلش خودش با کله میاد 

ولی بعدا با سیاست سعی کن بفهمی دلیل این کارش چی بوده که تنها میخوابه

پشت زمستان دلم هست بهاری که نگو 🌱
اره ادم باید راجب خواسته هاش حرف بزنه اما حرف اونا رو وسط نکش بگو من انتظار دارم بهم اهمیت بدی مشکل ...

خیلی دلم میخواد مثال بزنم تا بفهمه....چون اونبار خیلی حق به دوستش میداد...میخوام ببینم اینبار حق به من میده؟

بگو 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اینا بهونس از ی چیزی ناراحته نامخسوس از زیر زبونش بکش من وقتی ناراحتم به شوهرم میگم بم نچسب بد خواب ...

نه واقعیه... از اولش نه از رابطه خوشش میومد نه از کنار هم خوابیدن... حالا هم سالی یکی دوبار بیشتر نیست اونم با دعوای من که چه وضعیه و....